0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
συνάδελφοι καλησπέρα!Μόλις γύρισα από Αθήνα από τον Δοαταπ όπου πήγα να διευθετήσω μια συγκεκριμένη καθυστέρηση συμπλήρωσης του φακέλου μου. Να πώ ότι αποφοίτησα τον Απρίλιο λόγω πρακτικής στο μεταπτυχιακό της Σχολικής Ψυχολογίας. Παρ'ολο που μου είπαν ότι ο κ. Παπαβλασσόπουλος δε δέχεται σήμερα εγώ τον βρήκα και μίλησα μαζί του για την πορεία των αιτήσεων (μάλλον με δέχτηκε λόγω εγκυμοσύνης και λόγω ότι έκανα ταξίδι από Πάτρα). Μου είπε ότι τρέχει με τη Παφλιώτη να τελείωσει τις αιτήσεις όλων του Ιανουαρίου μέχρι τέλη Ιουνίου από το Πανεπιστήμιο της Λευκωσίας και κάποιον από το πανεπιστήμιο της Ιταλίας. Οπότε λογικά κάντε λίγο υπομονή όσοι είστε απόφοιτοι Ιανουαρίου. Είπε ότι είναι γύρω στα 500 άτομα. Αυτά...Τώρα όσοι για μας που αποφοιτήσαμε αργότερα καλό καλοκαίρι!
Καλημέρα κι απο μένα!Κι εμένα στο τηλέφωνο με ενημέρωσαν ότι μέσα στο μήνα οι απόφοιτοι του Ιανουαρίου θα λάβουν την αναγνώριση. Εγώ κατέθεσα τα χαρτιά μου το Μάρτιο και ο φάκελός μου φαίνεται πλήρης απο 20/4.
Υπάρχει περίπτωση οι του Μαϊου 2015 να προλάβουν να πάρουν έγκαιρα την αναγνώριση, ώστε να κάνουν αίτησηστους πίνακες των αναπληρωτών; Τί πιθανότητες να υπάρχουν;
Ανήκω στην ίδια κατηγορία. Πότε επικοινώνησες? Εγώ δεν μπορώ να πιάσω γραμμή. Μέχρι την άλλη εβδομάδα θα υπάρχει εξέλιξη? Πάντως από όσο φαίνεται κάποιοι έχουν ήδη ειδοποιηθεί, οπότε βαίνουμε καλώς.
Οσοι έχετε πάρει την αναγνώριση, σας ειδοποίησαν με τους τρόπους που είχατε ζητήσει στην αίτηση που κάνατε (sms, mail); Ή πήρατε τηλέφωνο και σας το είπαν;