0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Άσε ας μην πιάσουμε καλύτερα το θέμα της Ιταλίας και της
δεν καταλαβαίνω ποιοι είπαν οτι δυσκολεύονται στη διπλωματική...πάντως είναι μια πολύ απαιτητική εργασία...τι εννοείς με τι κριτήρια μπήκαν;πολλά μεταπτυχιακά έχουν εξετάσεις...στο μεταπτυχιακο της κυπρου τι κριτηρια υπάρχουν;τωρα ντεμεκ ξε ντεμεκ εχουν διπλωματικη (σε όλο τον κόσμο δεν υπάρχει μεταπτυχιακο χωρις διπλωματικη)!
Μωρέ καλύτερο από της
Οχι δεν ειναι. Τα 4000 απο τα 6000 ειναι 2000 διαφορα.για καποιους αυτα τα 2000 ειναι πολλα λεφτα. Λογω της διαφορας αυτης πολλοι προτιμησαν βουλγαρια και ιταλια.και μακαρι να μην χρειαζοταν να δινουμε τοσα λεφτα.θα μπορουσαν τα ελληνικα πανεπιστημια να εχουν περισσοτερες θεσεις ωστε να μην φευγουν τα λεφτα εξω.
Πήρα εγώ σήμερα στο πανεπιστήμιο να ρωτήσω γιατί δεν έχω λάβει το πτυχίο και για το Δοαταπ μου είπαν ότι μέχρι τέλος του μήνα θα έχουν σταλεί και εκεί. Το πτυχίο είναι κι άλλος που δεν το έχει λάβει ?Παιδιά εγώ τέλειωσα τον Απρίλιο και η βαθμολογία εκδόθηκε 11 Μαϊου και ενώ μου είχαν πει ότι σε δέκα με 15 μέρες το μέγιστο θα είχε σταλεί στον Δοαταπ έφτασε 5 Ιούνη μετά από τσακωμό πολύ γερό και ψέματα ότι ενώ είχε σταλέι μαθαίνω ότι δεν είχε σταθεί τελικά να φτάσουν 5 Ιουνίου στην Αθήνα. Πιέστε τους γιατί δεν θα βγάλετε άκρη είναι σίγουρο. Εμένα ήθελαν να τα στείλουν μαζικά με των αποφοίτων του Μαίου και ενώ τους είχα εξηγήσει το λόγο που βιαζόμουν. Άσε που ημερομηνία έκδοσης πτυχίου έγραφε 4 Μαίου. Μήνυση ήθελαν αλλά ποιος μπλέκει...
Καλημέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν οι απόφοιτοι του Ιανουαρίου έχετε καμία ενημέρωση σχετικά με τις αναγνωρίσεις. Την περασμένη Παρασκευή που επικοινώνησα με τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. μου είπαν ότι η αναγνώρισή μου είναι έτοιμη και ότι απλά εκκρεμεί η υπογραφή από τον πρόεδρο. Μήπως κατόρθωσε κανείς να επικοινωνήσει με κάποιον υπεύθυνο εχθές ή σήμερα;
Καλημέρα. Και εγώ που επικοινώνησα σήμερα μου είπαν οτι ειναι στον πρόεδρο για υπογραφή. Άντε να τελειώνουμε...