0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τι προοπτικές υπάρχουν για τους δασκάλους που αποφοίτησαν το 2012; Με βάση τα σημερινά δεδομένα, πότε πιστεύετε ότι θα ξεκινήσουμε να εργαζόμαστε; Παρακαλώ, όποιος θέλει ας καταθέσει την άποψη του χωρίς κακεντρέχεια - γνωρίζω εκ των προτέρων ότι οι απόφοιτοι του 2011 δεν έχουν εργαστεί ακόμη.
Είμαι απόφοιτος του 2013. Πέρασα στη σχολή το 2009 με τους υψηλότερους βαθμούς στην ιστορία των παιδαγωγικών.
Έρχομαι να συμφωνήσω πλήρως με όσα λες! Δυστυχώς ο κλάδος μας απαρτίζεται από νέους/νέες οι οποίοι μπήκαν στα παιδαγωγικά τμήματα με την πεποίθηση ότι θα βρουν αμέσως δουλειά...λες και οι δάσκαλοι είναι οι μοναδικοί που κόπιασαν για το πτυχίο τους και συνεπώς αδικούνται κατάφωρα με βάση τις τελευταίες εξελίξεις στα εργασιακά θέματα...Περισσότερη μιζέρια πέραν του δικού μας κλάδου, δεν έχω ξανασυναντήσει...Για μένα, η επιλογή της συγκεκριμένης σχολής ήταν απόφαση ζωής και η στροφή καριέρας δεν αποτελεί καν εναλλακτική...Θα επιμείνω στην απόφασή μου έχοντας στο μυαλό μου ότι η "υπομονή είναι αρετή", έστω κι αν κάποιες φορές για να πετύχεις το στόχο σου χρειάζεται να κάνεις δουλειές του ποδαριού!
Ας μιλήσουμε καθαρά. Όταν έχεις άλλους να σε συντηρούν, όλα είναι απλά και εύκολα... Δεν έχεις καταλάβει ότι με το πρόβλημα που δημιουργήθηκε ίσως να μην μπορέσεις να ασκήσεις ποτέ το επάγγελμα σου, ΑΡΑ και να αποκτήσεις κάποια οικονομική ανεξαρτησία. Οι εκπαιδευτικοί της δευτεροβάθμιας σε αντίθεση με τους δασκάλους, μπορούν με 3-4 π.χ. ιδιαίτερα πανελληνιων να πιάσουν ή να ξεπεράσουν βασικό μισθό ακόμη και αν δεν βρουν εργασία... Εσύ μπορείς; Μάλλον όχι... Τέλειωσα το 2011. Καλα voucher....