0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ο μεταπτυχιακος λαμβανει 16 και κατι μεικτα. υπαρχει διαφοροποιηση απο τον πτυχιουχο, 1 ευρω περιπου. ο διδακτορας δε διαφοροποιειται απο τον μεταπτυχιακο.
καλησπερα! σημερα εμαθα οτι οι πληρωμες ωρομισθιων θα γινουν 10 φεβρουαριου..η καθυστερηση οφειλεται σε καποια λαθη στους αριθμους τραπεζικων λογαριασμων..(περιοχη θεσσαλια).να ρωτησω κατι ασχετο... στις επασ οαεδ θα γινουν κανονικα μαθηματα στις 23 κ 26?
Δεν έχει σχέση το μεταπτυχιακό και το διδακτορικό με το ωρομίσθιο στον ΟΑΕΔ. Η ειδικότητά σου παίζει ρόλο.Όπως τα είπε ο Lasid ισχύουν.
Στις 23 και 26 γίνονται κανονικά τα μαθήματα αλλά δίνονται εκλογικές άδειες με κριτήριο την απόσταση από τον τόπο που ασκείται το εκλογικό δικαίωμα. Μεχρι 200km δικαιούμαστε μια μέρα, 200 - 400km 2 μέρες και σε νησιά που δεν υπάρχει οδική σύνδεση μέχρι 3 ημέρες.
δεν παιζει η ειδικοτητα γιατι και σε δυο αλλους συναδελφους συνεβη. επαιρναν 1 ευρω λιγοτερο και μετα το μεταπτυχιακο, από περυσι, παιρνουν τα ιδια με μενα.
φωτοτυπία του βιβλιαριου ζητησανε, πως ειναι δυνατον να κάνανε λάθη!!!! δικαιολογίεςςςςςς!!!
Για την Αθήνα υπάρχει κάποια ενημέρωση πότε θα γίνουν οι πληρωμές;
Σε συνέλευση που έγινε μας ενημέρωσαν ότι γίνεται προσπάθεια να πληρωθούμε, το μήνα Νοέμβριο, στις 27 Ιανουαρίου αν δε γίνει τότε πάει για 13 Φεβρουαρίου.
Παίζει ρόλο η ειδικότητα είναι 1000000% σίγουροΟι ΠΕ19 και νομίζω και οι μηχανικοί παίρνουν 15,5
δεν ξερω για την ειδικοτητα που λες, αλλα εγω εδω και 7 χρονια με μεταπτυχιακο παιρνω 17 μισο μεικτα και 14,351 καθαρα για την ακριβεια. πε 02, κοινωνικη λειτουργος και κοινωνιολογος οι αλλοι