0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πως γίνεται να πληρώνονται στην περιφέρεια και στην Αθήνα ακόμη τίποτα και η πρόσληψη μας έχει γίνει με 15 ευρώ μικτά.
Ο πάρεδρος της Αττικής και νήσων εκβιαστικά δεν υπογράφει τις πληρωμές αν δεν δει τις μειώσεις... Όσοι πάρεδροι υπέγραψαν και μάλιστα με την παλιά αντιμισθία, οι ωρομίσθιοί τους πληρώθηκαν...
Πελοπόννησος και Δυτ. Ελλάδα κανένα νέο πληρωμής;Συνάδελφοι μπήκαν τα ένσημα Νοεμβρίου, έχοντας λογαριασμό για τις online υπηρεσίες του ΙΚΑ και ελέγχοντας τα, παρατήρησα αλλαγή στον κωδικό επαγγέλματος...Έγινε λάθος σε μένα ή έγινε αλλαγή σε όλους;
Σε εμένα έχει κωδικό 243040 που αντιστοιχεί σε Καθηγητές - εκπαιδευτές ΙΕΚ, ΚΕΚ.
Συνάδελφοι επιμένω...υπάρχει κάποια απόφαση της χθεσινής γενικής συνέλευσης; γενικώς θα δεχθούμε τις μειώσεις έτσι απλά; όπως καταλαβαίνετε ο καθένας μόνος του δεν μπορεί να κάνει και πολλά πράγματα. Η νέα κυβέρνηση είπε οτι οι σχολές θα ανήκουν στο Υπουργείο Παιδείας πλέον;
Κι εμένα το ίδιο (χωρίς να έχω ούτε μια ώρα σε ΙΕΚ ή ΚΕΚ μόνο ΕΠΑΣ) ενώ τα προηγούμενα χρόνια ο κωδικός ήταν 247200
Ακριβώς! Τα προηγούμενα χρόνια ο κωδικός ήταν 247200 (Διδακτικό προσωπικό ιδιωτικών επαγγελματικών και τεχνικών σχολών), ενώ φέτος είναι 243040.Αυτό που με προβληματίζει είναι το εξής:Σύμφωνα με τον ατομικό λογαριασμό ασφάλισής μου στο ΙΚΑ, οι αποδοχές μου ανέρχονται στο ποσό των 474,8