0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πληρώθηκε η Αθήνα το Γενάρη με μειωμένο...Συνάδελφοι το Μαίο - Ιούνιο θα πάρουμε τα αναδρομικά. Οι υπογραφές έπεσαν και η απόφαση πέρασε και από το ΥΠΟΙΚ... 15 ευρώ μικτά για τους μη μεταπτυχιακούς, 15,5 ευρώ για τους μεταπτυχιακούς...Η άσχημη περιπέτεια φαίνεται να φτάνει επιτέλους στο τέλος της...
Με τα αναδρομικά τι γίνεται υπάρχει κατι νεώτερο;
Η απόφαση του υπουργείου εργασίας που θα μας καθόριζε το τελικό ωρομίσθιο βάσει προσόντων, αφού ζητήθηκε έκθεση του υπουργείου οικονομικών από το γενικό λογαστήριο του κράτους εγκρίθηκε και ξεκίνησε για τη διοίκηση του ΟΑΕΔ προς ανακοίνωση... Έκτοτε αγνοείται η τύχη του!!! Απ ότι μάθαμε χάθηκε (ή το χάσανε)!!! (Καλά διαβάσατε!)Θα πρέπει όλη η διαδικασία να ξαναγίνει από την αρχή...Λυπάμαι, αλλά σε ένα σύγχρονο κράτος αυτό θα συνεπαγόταν ΕΔΕ με κόψιμο κεφαλιών σε όσους ευθύνονται... Αλλά καλως ή κακώς στην ψαροκώσταινα ζούμε... Υπομονή λοιπόν συνάδελφοι...
Μας δουλεύουν;
Αν αποκλείσουμε τον απόλυτο ωχαδερφισμό, το μόνο που μένει να σκεφτούμε είναι ότι προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο... Με δικούς μου πρόχειρους υπολογισμούς, τα αναδρομικά μέχρι στιγμής ξεπερνούν τα δύο μύρια και προφανώς τα χρήματα πλέον ξοδεύονται με εξαιρετική φειδώ...
Τσέκαρα στο Taxis τις αποδοχές που μου έχουν περάσει ότι είχα το 2014 από τις ΕΠΑΣ και διαπίστωσα ότι μου έχουν προσθέσει και τις αποδοχές του Νοεμβρίου- Δεκεμβρίου 2014 τις οποίες όμως πληρώθηκα 9/2/2015. Μπορεί να το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος;
Είσαι σίγουρος φίλε porcupinetree, γιατί στα ΙΕΚ αλλά και σε ΚΔ