0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μόλις επικοινώνησα με το ΙΚΑ Δάφνης και μου είπαν ότι βρίσκονται σε επικοινωνία με τον ΟΑΕΔ και το θέμα θα λυθεί σύντομα. Αν μέχρι την Κυριακή δεν εμφανιστούν στο σύστημα σαν οριστικοποιημένα τα ένσημα του Ιανουαρίου μου είπε να ξαναπάρω τηλέφωνο τη Δευτέρα.Ελπίζω μέχρι τις 20/6 να έχει λυθεί το θέμα για να μην έχουμε πρόβλημα με το ταμείο ανεργίας
Σήμερα το πρωί απευθύνθηκα στο ΙΚΑ Μοσχάτου που ανήκει το σχολείο και με παρέπεμψαν στο ΙΚΑ Δάφνης, με το οποίο δε μπόρεσα να επικοινωνήσω τηλεφωνικά, θα προσπαθήσω αύριο.Γνώμη μου είναι πως όσοι συνάδελφοι έχουν πρόβλημα ας μπουν στο κόπο να κάνουν και αυτοί μερικά τηλέφωνα, να πιεστούν λίγο οι υπεύθυνοι μήπως λυθεί το θέμα, η μοιρολατρία δε βοηθάει σε τίποτα...
Με ποια υπηρεσία του ΙΚΑ πρέπει να επικοινωνήσουμε συνάδερφε ;; Σε ποιο υποκατάστημα ΙΚΑ πρέπει να τηλεφωνήσουμε για να πάρουμε απάντηση ;;
Απ ότι μου έδωσαν να καταλάβω οι υπάλληλοι του ΙΚΑ Καλλιθέας όλοι οι εκπαιδευτικοί των ΕΠΑΣ Αττικής ανήκουν στο υποκατάστημα ΙΚΑ Δάφνης, υποθέτω λόγω του ότι η διοίκηση είναι στον Άλιμο. Άρα πρέπει να απευθυνθούμε στο τμήμα Εσόδων του ΙΚΑ Δάφνης, στον σύνδεσμο https://www.ika.gr/gr/infopages/contact/addresses/151.cfm βρίσκεις τον τηλεφωνικό κατάλογο του εν λόγω υποκαταστήματος.
Συνάδελφοι θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορείτε να μου πείτε ποιο είναι το ωρομίσθιο στις ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ;
σε περίπτωση που κάνω αίτηση και μου δώσουν ώρες αλλά δε τις δεχτώ, θα μπορώ να πάρω ώρες στο
Καθαρά ειναι περίπου 9,9 ανάλογα με τις ωρες και τις κρατήσεις της εφορίας.
Το 9,9 με μεταπτυχιακό ή χωρίς; Ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση!