0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πάλι άρχισαν οι τσακωμοί...δεν καταλαβαίνετε ρε παιδιά οτι πάντα στον ΟΑΕΔ επικρατεί το "Διαίρε και
Παιδιά πραγματικά νομίζετε οτι έχι πληρωσει κάποια ΕΠΑΣ???Δεν εχει πληρωθεί κανενας!!Συναδελφε που ρωτάς από Αττική σε ενημερώνω οτι από Περιφέρεια Ηπείρου δεν εχει πληρψθεί κανέας!
J kaps Επειδη εχω φάει σ......α τόσα χρόνια και γνωριζω τον τρόπολειτουργιας της δημοσιας διοίκησης σου υπογράφω οτι θα μας πληρώσουν το αργότερο τη δευτερα ....Αν μια τις χιλής δεν το κάνουν αν ήμουν στα Γιαννενα θα πήγαινα και θα τους πέταγα αυγά στα μούτρα αφού ο νομος με ήδη 3 μνημονια καλύπτει τον καθε τεμπέλη δημοσιο υπάλληλο να κάνει οτι παράληψη γουστάρει χωρις κυρώσεις ...Το θεμα ειναι κάποια στιγμή σε αυτή τη μπουρδ.....ώρα και οι συμβασιούχοι του δημοσίου να πληρώνονται στην ώρα τους οπως οι ιδωτικοι και μόνιμοι δημ υπαλληλοι !
Καλημέρα. Τελευταία ενημέρωση είχα χθες το πρωί από το γραφείο του επιτρόπου. Μάλιστα μου είπε οτι αν δεν τα στείλουν διορθωμένα δεν θα υπάρξουν πληρωμές πριν τα Χριστούγεννα και ενδέχεται να πάνε για τα τέλη Ιανουαρίου.Αυτά έμαθα αυτά λέω. Μακάρι να μην ισχύουν, αλλά η ενημέρωση ήταν έγκυρη.....