0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δυστυχώς έτσι όπως το αναφέρει το ΣΤΕ στο τέλος των σκέψεων 9 και 10 βάζει όλες τις προυπηρεσίες ανεξαιρέτως στο ίδιο καζάνι. Η αναφορά στις ξεχωριστές περιπτώσεις πρόσληψης απλώς επιδεικνύει για αυτούς ότι δεν υπάρχει ισονομία, και οτι δεν ελέγχεται από τον ΑΣΕΠ.Δεν λέει όμως πουθενα ότι η προυπηρεσία αυτή είναι παράνομη ή αντισυνταγματική, απλώς ότι δεν μπορεί να είναι αποκλειστικό προσόν διορισμού. ΜΕ έναν νέο νόμο μπορεί να οριστεί ότι μετράει, έστω και αναδρομικά, αλλά σιγουρα από εδώ και πέρα σαν προσαύξηση σε διαγωνισμό ΑΣΕΠ (που ακούγαμε ότι μπορεί να μην είναι γραπτός)
τίποτα δεν μπορείς να αποδείξεις. Η πραγματική σου προϋπηρεσία έγινε μέσα από διαδικασία που δεν ελέγχθηκε από ΑΣΕΠ το εχω εξηγήσει εδώ http://www.pde.gr/index.php?topic=31676.msg848916#msg848916
Και εγω ετσι το εχω καταλαβει κ καθολου οπως το αντιλαμβανεται ο κinegiros k to portokali
Δεν συμφωνώ, τα μόρια μας τα έδωσε το ΑΣΕΠ, από τον διαγωνισμό που έγινε από το ΑΣΕΠ.
Έχεις περάσει στο ασεπ του 2004 . Μετά την επιτυχία σου σε προσλαμβάνουν ωρομίσθιο,αναπληρωτή. Αρα η προυπηρεσια που απεκτησες είναι μετά από ασεπ.
Οι προϋπηρεσίες δεν είναι παράνομες. Απλά οι διορισμοί που έγιναν βάσει αυτών των προϋπηρεσιών είναι αντισυνταγματικοί διότι οι προσλήψεις των αναπληρωτών δεν ελέγχονταν από το ΑΣΕΠ. Νομίζω το έχετε διευκρινίσει ήδη πολλοί. Η προσαύξηση στους διαγωνισμούς είναι οκ διότι έτσι το όριζε η προκήρυξη του ΑΣΕΠ.
α μπράβο! δεν θα είναι αποκλειστικό προσόν διορισμού αλλά βασικό μπορεί: αν πας εσύ με 50 μήνες προϋπηρεσία +πτυχίο +master, +computer κλπ τότε σε σχέση με έναν που έχει 0 προϋπηρεσία τον περνάς ...