0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν εξαιρέσουμε την πρωτοβάθμια, δεν μπορώ να καταλάβω πως ομιλούν ακόμη με τόσο θράσος οι αποτυχόντες ΑΣΕΠ, με τις παρανόμως αποκτηθέντες προυπηρεσίες. Αν ήταν για τίποτα φύλακες σε μουσεία ή αγροφύλακες να το συζητούσαμε. Οι συναλασσόμενοι με το άθλιο πολιτικό σύστημα του παρελθόντος (ΠΔΣ κτλ) που απέκλεισαν τόσους άξιους ανθρώπος απο την εκπαίδευση καλό είναι να σιωπήσουν και να μείνουν μακριά απο τα σχολεία, υπάρχει και η αγροφυλακή, υπάρχουν και οι ΜΚΟ.
Αρσινοη,οι προυπηρεσιες δεν μηδενιζονται... ειπα εγω πουθενα κατι τετοιο ?ποτε ακυρωθηκαν οι προυπηρεσιες για να γινει τωρα?ειπα οτι ΑΝ,ΑΝ ,ΑΝ γινει νεος ασεπ κ ειναι χωρις γνωστικο αντικειμενο ,τοτε ,ναι ,οι βασεις θα πανε στο ταβανι.Οι προυπηρεσιες θα μοριοδοτουνται προσαυξητικα στο βαθμο οπως γινοταν παντα.Αλλα κ με γνωστικο αντικειμενο να ειναι ενας νεος ασεπ παλι θα αναγκαστουμε ΑΝ,ΑΝ ,ΑΝ δεν υπαρξει πολιτικη βουληση για αποκατασταση μας παλι να παμε αφου δεν μπορουμε να κρατησουμε βαθμο
Πολύ σωστά!!!
Θα περιμένουμε περαιτέρω διευκρινήσεις από τους νομικές υπηρεσίες ΔΟΕ και ΟΛΜΕ…
Για να ειμαστε ρεαλιστικες.Το πολιτικο κοστος απολυσεων ειναι τεραστιο κ δυσαναλογα βαρυ να το αναλαβει μια νεοκοπη κυβερνηση που ευαγγελιζεται κ το δικαιωμα στην εργασια.Και εγω θεωρω πως ο,τι εγινε ,εγινε.Στην τελικη αυτοι που διοριστηκαν βρηκαν πορτα κ μπηκαν.Προλαβαν...οκ.Ακριβως επειδη ενιωσα την ανεργια στο πετσι μου δεν θα διανοουμουν να ζητησω να φυγει καποιος να μπω εγω.Αλλα μεχρι εδω ομως...Απο εδω κ περα ομως υπαρχει δεδικασμενο που αλλαζει αρκετα τις ισορροπιες