0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επειδή και εγώ κάνω τώρα δεύτερο πτυχίο στο ΜΙΘΕ (1ο πτυχίο Πληροφορική ), θα έλεγα ότι το τμήμα δεν είναι απλά εύκολο, είναι πανεύκολο.Μπορεί σε κάποιους να φαίνεται δύσκολο γιατί δεν έχουν το απαραίτητο υπόβαθρο. Αλλά τα μαθήματα μπορείς να τα περάσεις πολύ άνετα και με βαθμό.Έπειδή έχει πολυ χαμηλή βάση και μπαίνουν φοιτητές με 12 και 13000 χιλιάδες μόρια, σε όλους αυτούς φαίνεται πολύ δύσκολο και είναι λογικό όταν έχει μαθηματικά και οι περισσότεροι δυσκολεύονται να κατανοήσουν την έννοια της συνάρτησης. Η μεγάλη πλάκα φυσικά είναι στο μάθημα Μαθηματική Λογική.Τέλος πάντων μην φοβάσαι και μην ακούς κανέναν που σου λέει ότι το τμήμα είναι δύσκολοθα το βγάλεις εύκολα , γρήγορα και με καλό βαθμό αν έχεις όρεξη να διαβάσεις σοβαρά
Όπως σου είπα, το παιδί είναι δικηγόρος και κάνει και μεταπτυχιακό στη νομική. Ενδιαφερόταν για την ιστορία, γι' αυτό επέλεξε το ΜΙΘΕ. Εγώ όμως του είπα (εκ των υστέρων βέβαια) ότι καλύτερα να έδινε για το Ιστορικό-Αρχαιολογικό, γιατί θα είχε και επαγγελματικά δικαιώματα φιλολόγου. Πάντως, σε σχέση με την Νομική, ναι, ήταν κάτι πιο βατό γι' αυτόν. Αλλά με πολύ διάβασμα.
Στην ουσία, πού μπορούν να εργαστούν οι απόφοιτοι του τμήματος; Eίχα παλιότερα μαθήτρια που φοιτούσε στο τμήμα αλλά έχουμε χάσει επαφές εντελώς και δεν ξέρω αν αποφοίτησε (που μάλλον η συγκεκριμένη αποφοίτησε) και αν και πού δουλεύει.