0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
εγώ αν δεν μετρήσει ολόκληρη η προϋπηρεσία έχω δικαίωμα να προσφύγω;
Δεν τον λες και κωλοτούμπα το σεβασμό στην απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου, τον λες;
αυτό θα κριθεί στις συναντήσεις με συνδικαλιστές...η ΟΛΜΕ προκρίνει προσλήψεις από πίνακες πραγματικής προϋπηρεσίας και ο ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά αυτό έλεγε...αλλιώς αν κάνει κωλοτούμπα ....μιλάμε για τρελό μαύρο
εσύ με τι περιμενεις να διοριστείς με την επιτυχία ή την προϋπηρεσία;
Δικαίωμά σου να χρησιμοποιήσεις όποια λέξη θες. Για μένα, αν δεν σεβαστεί το ΣΤΕ, θα πέσει πολύ στην υπόληψή μου - και όχι μόνο στη δική μου.
Παντως οποιο συστημα διορισμου κι αν επιλεξουν, δεν μπορει η προυπηρεσια να μην παιζει τον βασικο ρολο γιατι μετα ποιο θα ειναι το καροτο για να παει καποιος αναπληρωτης;
Σχετικά με την πρόταση να ασκεί ο Ασεπ έναν έλεγχο νομιμότητας στις εφαρμοζόμενες διαδικασίες επιλογής αναφέρει ο Μακρυδημήτρης: Δεδομένου,ότι τούτος ο κατεξοχήν έλεγχος ‘νομιμότητας’ από μέρους του Ασεπ κατέληγε να έχει έναν τυπικό μόνο χαρακτήρα, δίχως ουσιαστικό έλεγχο των σχετικών επιλογών, η πρακτική αυτή κρίθηκε ως μάλλον αναποτελεσματική από τη σκοπιά των εγγυήσεων τήρησης της αξιοκρατίας. Για τους λόγους αυτούς με τη νέα νομοθετική ρυθμιση του συστήματος των προσλήψεων στο δημόσιο (Ν. 3812/2009, άρθρο 1), το σύνολο των φορέων του δημοσίου τομέα υπάγεται πλέον στο Α.Σ.Ε.Π., το οποίο εκδίδει και τις σχετικές προκηρύξεις. Έπεται, λοιπόν, ότι αυτό διαξάγει και την όλη διαδικασία της επιλογής (με διαγωνισμό, κατά κανόνα, ή σειρά προτεραιότητας), ….και καταρτίζει τους πίνακες διοριστέων, χωρίς ανάμειξη των φορέων απασχόλησης, οι οποίοι οφείλουν να αποδέχονταιτους πίνακες διοριστέων που εκδίδει το ΑΣΕΠ.
E και τι εγινε?Αλλαζει ο νομος Αρσενη με αλλο νομο και ο ΑΣΕΠ αποκτα μια εποπτεια για τα ματια του κοσμου...