0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα και από μένα Vasia,και εγώ από τον ίδιο κλάδο με εσένα προέρχομαι.. (Φιλόλογος). Έκανα μεταπτυχιακό στην Ειδική Αγωγή και το τελείωσα πέρυσι τον Μάιο. Δε μπορώ να πω ότι η κρίση επηρέασε την επιλογή μου,γιατί ήταν κάτι που ήθελα να κάνω και το είχα πάρει απόφαση μη γνωρίζοντας τα σχετικά περί αναπληρωτών.. Παρόλα αυτά δεν έχω δουλέψει ακόμη ως αναπληρώτρια, λόγω το ότι έχουμε μαζευτεί αρκετοί ΠΕ2.50 και δε μ έχουν καλέσει.. Ωραία η επιλογή σου στο κλάδο της εργοθεραπείας, και μπράβο για το κουράγιο σου να ξαναδώσεις Πανελλήνιες και να έχεις μπροστά σου άλλα 4 χρόνια φοίτησης..
Έχουμε αποκλειστεί από τη δημόσια εκπαίδευση .Τελείωσα το 2010.
Μια ερώτηση: πώς η φιλόλογος φίλη σου κάνει μεταπτυχιακό στα ναυτιλιακά;
Στο μεταπτυχιακό στις ναυτιλιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά, παίρνουν 100 άτομα / έτος ( έχουν 4 κατευθύνσεις με 25 άτομα η κάθε μία ), δεν παίζει και τόσο ρόλο να έχεις πτυχίο στα οικονομικά ή τα ναυτιλιακά ( η προκήρυξη απευθύνεται σε πτυχιούχους τει/αει με πολύ καλή γνώση αγγλικών ). Από ότι είδα ούτε προϋπηρεσία κοιτούν τόσο, γιατί η γνωστή μου δεν είχε, ενώ γνώρισε εκεί και άλλη κοπέλα με πτυχίο από ιστορικό - αρχαιολογικό. Συνήθως όσοι το κάνουν, προσπαθούν να ανοίξουν μια πόρτα για εργασία στα ναυτιλιακά ( το κατά πόσο αυτό είναι εφικτό έχοντας πτυχίο ανθρωπιστικών σπουδών δε το ξέρω ).