0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε ολους !!γνωριζει καποιος συναδελφος σχετικα με:1. τί γινεται με τη μοριοδοτηση των ωρομισθιων μετα τη ληξη της διδακτικης χρονιας (περ. 15 Μαιου) ; τί μορια παιρνουν μεσα στο διαστημα 15 Μαιου- 30 Ιουνιου;μοριοδοτουνται με βαση το τυπικο ωραριο (π.χ. 8 ωρες) ή για τις πραγματικες ώρες που εχουν εισηγηση ή επιτηρηση; και μεχρι ποτε;μεχρι να τελειωσουν οι εξετασεις (π.χ. 15 Ιουν) ή μεχρι τελος Ιουνη παιρνουν τα μορια του τυπικου τους ωραριου;2.ειναι βεβαιο πως δεν παιρνουν μορια μεσα στις διακοπες Χριστουγεννων και Πασχα;Ευχαριστω
Καλημέρα, Σήμερα με καλέσανε από Λέσβο για 11 ώρες, δυστυχώς αρνήθηκα ,γιατί θα έπρεπε να παραιτηθώ από τη δουλειά μου & να μετακομίσω σε άλλο νησί ,οπότε όσοι βρίσκονται κάτω από το 50 στον Πίνακα Περιφέρειας
Παιδιά καλησπέρα. Ειναι δυνατόν να καλέσουν απο τον πίνακα ωρομισθίων για ενισχυτική?Επίσης ξέρει κανείς αν κάνοντας ενισχυτική παίρνεις μόρια για τον πίνακα αναπληρωτών ?Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Παιδιά έγινε το θαύμα και για μένα. Πριν λίγο μου τηλεφώνησαν και με κάλεσαν ωρομίσθια στην Αμοργό, δυσπρόσιτο 11 ώρες. Μάλλον θα φύγω σήμερα για να παρουσιαστώ αύριο... Εύχομαι όλοι σιγά-σιγά να τακτοποιηθούμε. Μόλις πάω εκεί και μπορέσω θα σας πω νεότερα.Για τον πίνακα νοτίου Αιγαίου να σας πω ότι είχα σειρά 39 αλλά είχα δηλώσει μόνον Κυκλάδες. Ο πίνακας γενικά έχει προχωρήσει πολύ παρακάτω μπορεί να έχει φτάσει και μέχρι το 50.(Έχω πολύ άγχος, βασικά,δεν ξέρω τώρα από που ν' αρχίσω..)Πάωωωωωω
Παράθεση από: tsuku_elf στις Ιανουαρίου 10, 2008, 12:44:28 pmΚαλημέρα, Σήμερα με καλέσανε από Λέσβο για 11 ώρες, δυστυχώς αρνήθηκα ,γιατί θα έπρεπε να παραιτηθώ από τη δουλειά μου & να μετακομίσω σε άλλο νησί ,οπότε όσοι βρίσκονται κάτω από το 50 στον Πίνακα Περιφέρειας