0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι,πριν 15 λεπτά τηλεφώνησα πρσωπικά στο τμήμα διορισμών του υπουργείου και η υπάλληλος με ενημέρωσε ότι ουδέποτε έχουν λάβει εντολή για τον διορισμό μας και ότι γενικά δεν γνωρίζει τίποτε.Καλό θα είναι να καλέσετε κι εσείς για πίεση.
Συνάδελφοι σήμερα ο υπουργός διόρισε μεγάλο αριθμό εκπαιδευτικών. Δεν ξέρω αν το καταλάβατε;
https://www.pde.gr/index.php?page=9574ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Αν μου επιτρέπετε, μπαίνοντας στο Υπουργείο συνάντησα κάποιους εκπαιδευτικούς έξω, που έχουν δικαιωθεί με την διαδικασία του ΑΣΕΠ και πρόσφατα τους δόθηκε η διαβεβαίωση ότι θα διοριστούν κανονικά. Μετά αυτή η διαβεβαίωση μου λένε ότι δεν ίσχυσε, τελικά τι θα γίνει με αυτούς τους ανθρώπους; Διαμαρτύρονται έξω αυτή τη στιγμή.ΥΠΟΥΡΓΟΣ: Θα σας πω. Μιλάτε για τους δικαιωθέντες για τις εξετάσεις που έχουν υποστεί το 2008. Είναι ένα θέμα, ελάχιστους τους έχει δικαιώσει το Συμβούλιο της Επικρατείας και ένα πολύ μεγαλύτερο αριθμό τους έχουν δικαιώσει τα διοικητικά Δικαστήρια. Εμείς ψάχνουμε λύση, την ψάχνουμε μαζί με το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους. Όπως καταλαβαίνετε δεν συνιστά δυνατότητα κανείς τώρα να διοριστεί από το 2008 αλλά αυτή τη στιγμή μαζί με το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους στο οποίο έχουμε κάνει ένα πολύ συγκεκριμένο ερώτημα, ζητάμε λύση και είμαστε –και το «είμαστε» είναι συλλογικά η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας- ιδιαίτερα αισιόδοξοι ότι θα υπάρξει απάντηση και θα υπάρξει απάντηση σχετικά σύντομα. Σας ευχαριστώ πολύ.