0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Προσωπικά εγώ ήμουν πολύ κοντά στο τελευταίο διοριστεο ασεπ.. Εσείς λοιπόν που νιώθετε ότι αδικηθηκατε όπως κ εγώ βέβαια, υπήρχε η δυνατότητα προσφυγής.. Εγώ το έκανα εσείς γιατί δε κάνατε προσφυγή? Και μη μου πείτε ότι δε το ξέρετε, διότι η απόφασή του ΣΤΕ είχε γίνει γνωστή σε όλους.. Οπότε αντί έχετε ενστάσεις για συναδέλφους που δικαιώθηκαν καλύτερα να πρόσφυγεται κ εσείς.
Στο pde δεν μπαινουν ολοι, ουτε καν το 50% των συναδελφων! Οι μισοι δεν γνωριζουν καν τι! Εν παση περιπτωση ,το ζητημα ειναι τωρα αν θα μας δικαιωσει το Στε εμας που σχετικα αργησαμε!!
ο γνωστός δικηγόρος λέει ότι δυνατότητα προσφυγής υπήρχε και μετά την έκδοση της απόφασης του Εφετείου που έλαβε υπ' 'οψιν την απόφαση 527 και η οποία εκδόθηκε αρχές του 16. Μπορεί να είναι κάποιος νομικός να γνωρίζει το πότε;ΣΗΜ. η περίοδος (από την έκδοση του εφετείου που επικαλέστηκε την 527 )έληξε φέτος τον Αύγουστο. Ο Τζαμτζής δεν αναλάμβανε γιατί θεωρεί πως έληξε ενωρίτερα...
Από στο στόμα σε στόμα. Εγώ προσωπικά το είπα σε 7 άτομα και μόνο 1 προσέφυγε. Οι άλλοι 6 μόνο που δεν με έβρισαν! Να δεις πόσο υποτιμητικά μου απάντησαν. Το πιο light σχόλιο ήταν πως δεν θα κυνηγήσουν χίμαιρες. Τώρα στο δρόμο κάνουν πως δεν με βλέπουν.
Και εγώ μια απο τα ίδια σε 4ατομα το είπα, και μου είπαν ότι δεν έχουν λεφτά να προσφύγουν.. Και τώρα ούτε που μου μιλάνε, από τη κακία που έχουν..
Το Υπουργείο έπρεπε το 2015 μετά την 527 να διορίσει τουλάχιστον από τον πίνακα ασεπ του 2008 όσα άτομα είχαν πληγεί, και να εφαρμόσει νέο σύστημα. Δεν ξέρω για πόσα άτομα μιλάμε, 1000, 2000;Έτσι κανείς επιτυχών του 2008 δεν θα αισθανόταν τώρα αδικημένος, και θα προλάβαινε το Υπουργείο να διορίσει και πολλές χιλιάδες ακόμα συναδέρφων με όποιο σύστημα ηθελε...Σιγά μη το έκανε... ΄Ποιους άκουσε το Υπουργείο και μπλέχτηκε επί 3+ χρόνια σε ένα δικαστικό αγώνα, του οποίου το αποτέλεσμα δεν ξέρω ακριβώς τί κάλο του έκανε.Αυτό λέει το φτωχό μου μυαλό.Το μόνο που μπορεί τώρα να κάνει είναι να μη διορίσει ούτε και 'μάς (και να μας πετάξει στους επόμενους) για λόγους γοήτρου και εκδίκησης, μιας και δεν μπορεί να διορίσει κανέναν άλλο. Λυπάμαι πραγματικά για την κατάντια τους. Αυτοί δεν έχουνε παιδιά; Είναι δυνατόν να μας αισθάνεται το κράτος ως εχθρούς και να θέλει να μας τιμωρήσει; Λυπάμαι για την πατρίδα μου... Έχω μεγάλη πικρία!
Ο νομοθέτης έχει ορίσει κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα προκειμένου να έχουν όλοι τη δυνατότητα προσφυγής.