0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν καταλαβαινω τι σημαινει εμπροθεσμος και εκπροθεσμος... Θα διοριστουν οι λεγομενοι εμπροθεσμοι επιτυχοντες του ΑΣΕΠ και οι υπολοιποι θα μεινουν εκτος γιατι..η επιτυχια τους στον ΑΣΕΠ μετραει λιγοτερο λογω εκπροθεσμης προσφυγης;; Ποιο ειναι τελικα κριτηριο διορισμου η εμπροθεσμη προσφυγη ή η επιτυχια στον ΑΣΕΠ;;;;;; Ρωτησα προχειρα δικηγορο και μου ειπε οτι αυτο μπορει να θεωρηθει εναντιον στο αρθρο 4 του Συνταγματος περι ισοτητας.. Θα το ψαξω περισσοτερο και θα ενημερωσω
Μακάρι να ειναι ετσι γιατι η ταλαιπωρία εδω και δυο χρονια που δικαιωθήκαμε (2016) το υπουργειο μας έλεγε οτι δεν συμφωνεί με αυτές τις αποφάσεις του εφετείου και δεν μπορει καθε χρόνο να προκύπτουν και άλλες Προσφυγες των επιτυχόντων 2008 . ΕΛΠΙΖΩ να μην μας κοροϊδεύουν και να μη διορίσουν επιλεκτικά οπως έκαναν στην περίπτωση μας το 2016-17 .
1 έτος απο πότε; απο τον Φεβρουάριο του 2016 που εκδόθηκε η 527/2015; Αν ισχύει αυτό τότε μιλάμε για εμπρόθεσμους προσφυγέντες μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2017.
Το κάθε δικόγραφο περιείχε ένα συγκεκριμένο αριθμό ατόμων. Κάποια από αυτά όμως ήταν επιτυχόντες του 2004 και του 2006. Επιπλέον ήταν και άτομα που δεν είχαν τακτοποιήσει τα παράβολα η τελος πάντων τα γραφειοκρατικά και έτσι απορρίπτονταν. Ίσως οι συνάδελφοι να μετρούσαν τον αρχικό αριθμό των προσφυγεντων!!!!
Μακάρι παιδιά να γίνει όπως τα λέτε και ας πάρει παλι 3 χρόνια η διαδιακασία..Όταν σκέφτομαι οτι το υπουργείο θα έπρεπε να διορίσει στις θέσεις που κρίθηκαν αντισυνταγματικές τους υπόλοιπους απο εμας και ειδικά όταν είσαι κοντά σε θέση στον τελευταίο διοριστέο νιώθεις απίστευτα αδικημένος..Κατα την γνώμη μου έπρεπε να πάρει τους πινακες επιτυχόντων και με την σειρά επιτυχίας απο τον τελευταίο διοριστέο να διορίσει στις ανάλογες θέσεις που νομίζω στον κλάδο μου ήταν γυρω στις 150 αυτες που κρίθηκαν αντισυνταγματικές. Ουτε δικηγόροι ούτε τέτοιες διαδικασίες απλή δικαιοσύνη. Απο εκει και πέρα δύσκολο το θεωρώ να προσέφυγαν σε μας τοσα άτομα. Επίσης προβληματίζει το γεγονός αν δικαιωθούν και άλλοι στη πορεία με καλύτερη θέση απο αυτούς που θα διοριστούν σε λίγες μέρες τι γίνεται.
ο ΦΧ ομιλεί για νομολογία του ΣτΕ που θέτει όρια έως θέρος 2018
Ακόμα καλύτερα για τους συναδέλφους. Καλή επιτυχία τους εύχομαι το αξίζουν.
μα γι΄αυτό σταμάτησε να δέχεται από την 'άνοιξη προς θέρος του 18,