0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν εχεις καταλαβει οτι ειμαστε απο τους χειροτερους κλαδους; Η κακια ξεχειλιζει.. Στα φορουμ.. Στα σχολεια.... Αντι να βαλλουμε εναντιον του υπουργειου φαγωμαρα μεταξυ μας.... Γι αυτο δε θα παμε ποτε μπροστα
Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια ειδικά τους συναδέλφους που έτρεξαν τους τελευταίους μήνες για να έχουμε αυτή την καλή εξέλιξη! Τελευταία δεν μπορούσα λόγω νέας εργασίας να συνδράμω σε αυτή την προσπάθεια και αισθάνομαι λίγο άσχημα. Ανεξάρτητα από το αν θα αποδεχτώ τελικά τον διορισμό, αισθάνομαι ευγνώμων.
θα ήθελα να ρωτήσω κάτι παιδιά απλά για επιβεβαίωση όσων δικαιωθήκατε πλέον: σε περίπτωση που κάποιος έχει καλή σειρά στον πίνακα -κοντα στον τελευταίο διοριστέο -και θετική δικαστική απόφαση δεν εξασφαλίζεται καλύτερα ο διορισμός του; η τελικά η σειρά δεν παίζει ρόλο; ουτε μπορεί κανείς στο μέλλον να διεκδικήσει τη θέση σου καπως;ευχαριστώ πολύ.
Μου φαίνεται παράλογο για να μη πω εξοργιστικό το να μιλάμε για το πως θα διασφαλίσουμε !!! τις θέσεις μας οι δικαιωθέντες, ενώ στο σχολείο αυτή τη στιγμή εργάζονται χιλιάδες άτομα των αντισυνταγματικών μεταβατικών διατάξεων. Φυσικά και δεν διατρέχει κίνδυνο η θέση όσων δικαιώθηκαν. Μάλλον δεν έχετε καταλάβει ότι ο διορισμός μας (ανεξαρτήτου θέσης ευτυχώς ή δυστυχώς) είναι προϊόν δικαστικού αγώνα και όχι πολιτικής βούλησης. Άν ήμουν Υπουργός Παιδείας θα διόριζα και θα προσλάμβανα μόνο επιτυχόντες.Τώρα είναι ο Γαβρόγλου Υπουργός και όχι εμείς. Τα παράπονα στο δήμαρχο, και όχι στη γειτόνισσα...
μα εχουν δικιο τα παιδια εμεις ειμαστε τα "λαμογια" οι καθηγητες κι εκεινοι οι σουπερ καθηγητες του "αδιαβλητου ΑΣΕΠ" οποτε ΠΡΕΠΕΙ!!α) Να διορισθουν ΑΜΕΣΩΣ ΔΙΠΛΑ στο σπιτι τους !β) Να παρουν αναδρομικα μισθους, του δικους μας μισθους επιδοματα για καφεδες, τυροπιτες, χαρτοσημα, εισητηρια κλπ!γ) Να ΠΡΟΑΧΘΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ σε διευθυντες ως ελαχιστη αποζημιωση για την ταλαιπωρια που ειχαν !δ) Να κληνομησουν την θεση στα παιδια τους !ε) Να τους απονεμηθει ο ΜΕΓΑΛΟΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ του ΠΡΩΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ ως αναγνωριση της στω'ι'κης θυσιας της υπομονης για την πολυχρονη αδικια που τους εγινε!στ) Να εχουν φορολογικη απαλλαγη εφ'ορου ζωης!!ζ)... η)... θ)..... ω)......