0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το δικαστήριο δηλαδή εκδίδει απόφαση ανάλογα με το πόσοι εκπαιδευτικοί ανα ειδικότητα προσέφυγαν. Αν δηλ είναι λίγοι δικαιώνει ευκολότερα απο το αν είναι πολλοί; Και ακόμα πιό εύκολα να υποθέσω εγώ, αν οι προσφυγόντες είναι πολύ λιγότεροι απο τις θέσεις που κρίθηκαν αντισυνταγματικές;;; Έχει μια λογική κάπως ....
Εκεί όταν υπάρχει η πολιτική βούληση προσπαθούμε μαζί με το ΝΣΚ, το Συμβούλιο Επικρατείας να κάνουμε αυτές τις κινήσεις που αυτοί οι άνθρωποι δεν θα τις βρουν μπροστά τους σε κάποια χρόνια και θα χουμε άλλα προβλήματα.
΄΄Εκεί όταν υπάρχει η πολιτική βούληση προσπαθούμε μαζί με το ΝΣΚ, το Συμβούλιο Επικρατείας να κάνουμε αυτές τις κινήσεις που αυτοί οι άνθρωποι δεν θα τις βρουν μπροστά τους σε κάποια χρόνια και θα χουμε άλλα προβλήματα΄΄Το παραπάνω αποτελεί τροφή για πολλά σενάρια. Ένα: ο καλός υπουργός με την βαθιά μελέτη του θέματος και την απόφασή του προστατεύει τυχόν διορισμούς που θα μπορούσαν να ακυρωθούν στο μέλλον. Από τι ή για ποιο λόγο άραγε...άγνωστο.
Στον αριθμό 350 συμπεριλαμβάνονται όλες οι αποφάσεις 5 μεγαλοδικηγόρων.Είναι 32 αποφάσεις ΣΤΕ και 60 αποφάσεις ΔΕΑ .Να δούμε ποιοι θα είναι αυτοί που θεμελιώνουν δικαίωμα.Αυτές τις αποφάσεις τις είπε ο νομικός του υπουργείου στο δικηγόρο μου.
Είπε σήμερα ο υπουργός ότι είναι 350. Και μας φαίνονται λίγοι σε σχέση με τους 600 δικαιωθέντες. Εκεί εικάζουμε ότι οι 250 που μοιάζει να μένουν έξω είναι εκτός του αριθμού των αντισυνταγματικά διορισμένων σε κάθε ειδικότητα. Δηλαδή και το 100% να έπαιρναν απ' το γραπτό το '09 πάλι δε θα ήταν στους διοριστέους.