0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συγχωρέστε με αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ . Για ποιο θέμακαλειται στην επιτροπή συμμόρφωσης;Διότι καθυστερεί την εκτέλεση της απόφασης; διότι δεν προτίθεται να συμμορφωθεί; Τι ακριβώς θα συζητηθεί;
Και πως μπορεί να τους δεσμεύσει να εκτελέσουν τις αποφάσεις; Αν υποθέσουμε ότι αυτοί συνεχίζουν να κωφευουν...
Δεν νομίζω ότι θα συνεχίσουν να κωφεύουν. Ωστόσο, από αυτά που μου έχει εξηγήσει ο δικηγόρος κατάλαβα ότι τους δίνει χρονικό περιθώριο η επιτροπή να εφαρμόσουν (τον άλλο μήνα θα καταθέσουν τις οριστικές θέσεις τους). Εάν κάτι τέτοιο δεν συμβεί επανέρχονται στην επιτροπή μετά από 3 μήνες αν δεν κάνω λάθος. Εάν αυτό συνεχιστεί πέφτουν διοικητικές καμπάνες-ποινές... οπότε αναγκάζονται εκ των πραγμάτων να εφαρμόσουν.
νομίζω ότι στο σημείο που έχουμε φτάσει η αναδρομικότητα είναι πολύ σημαντική...κατανοητό το άγχος πολλών αλλά είτε μέσα στη χρονιά είτε τον επόμενο Σεπτέμβρη πρέπει να χαλάσει ο κόσμος για να μην διοριστούμε...θα είναι όμως πολύ διαφορετικά να μπουμε στην εκπαίδευση και με έξτρα 10 χρόνια προυπηρεσίας για αρκετούς λόγους...
Η αναδρομικοτητα συναδελφοι ειναι βασικη και πρεπει να διεκδικηθει απο οκους τους δικαιωθεντες αν δεν γινει απο το υπουργειο. Ειναι χρηματα και μορια. Ιδιαιτερως τα μορια δινουν επιλογες μεταθεσης οταν μπορει να κατατεθει αιτηση.