0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η κατάταξη εντός του πίνακα του 24μηνου γινόταν με βάση την προϋπηρεσία όχι την βαθμολογία στον διαγωνισμό . Πίνακας προϋπηρεσίας ήταν με την επιτυχία στον διαγωνισμό ως τσόντα .
Ηταν δεν ήταν τσόντα δεν μου λέει κάτι! Το σίγουρο είναι ότι η επιτυχία στον ΑΣΕΠ ήταν προαπαιτούμενο για το 24μηνο και οι άνθρωποι κυνηγούσαν την βάση με νύχια και με δόντια! Η 527 έβγαλε αυτούς τους ανθρώπους παράνομους και τωρα το ΔΕΑ διορίζει άτομα στην θέση αυτών που απλά έχουν την βάση (χαμηλόβαθμους)! Τελικά ποιος πότε και γιατί θα μας το πεί η γνωμοδότηση που όλοι περιμένουμε.......
Kostakis2008 δεν έχει νόημα τώρα όλο αυτό. Είμαι σ' εκείνους που αποκαλείς "υψηλόβαθμους". Μα η επιμονή σου για κόντρα μεταξύ των 350 και των 150 δε βγάζει πουθενά. Το ΝΣΚ να σου υπενθυμίσω ότι λειτουργώντας ως συνήγορος του υπουργείου εναντιωνόταν στους διορισμούς και των 500. Τώρα του ετέθη ένα ερώτημα απ' ότι λέγεται περί της αναδρομικότητας. Και μην ξεχνάς πως μόνο γνωμοδοτεί. Δεν αποφασίζει. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του υπουργού στην ΕΡΤ διορίζονται και οι 500. Τώρα θα δούμε μες στη βδομάδα που ελπίζουμε να υπογραφεί η υπουργική τι θα γίνει και με την αναδρομικότητα. Δεν έχει νόημα πια αυτή η υποτιθέμενη κόντρα "υψηλόβαθμων"-"χαμηλόβαθμων" και κουράζει.
Συναδελφε παρολο που το 24 μηνο και 40% και 30μηνο κριθηκαν αντισυνταγματικα θα σου απαντησω οτι το 24μηνο βασει του νομου διοριζονταν κανονικα μονο κατοπιν μεγαλων αναγκων στην εκπαιδευση και οχι υποχρεωτικα. Παρολα αυτα οι υπουργοι καταστρατηγησαν μεχρι και αυτο και οχι μονο διοριζαν 24μηνο αλλα τους διοριζαν πριν και απο τους διοριστεους με φεκ. Φτανανε δηλαδη να διοριζεται πρωτα ενας επιτυχων ο οποιος εκεινες τις εποχες με ΠΔΣ καταφερε να μπει στον πινακα
Λέω 500 γιατί σε μια επικοινωνία τηλεφωνική με το νομικό σύμβουλο του υπουργού Φώτη Παλαμιώτη μου είπε ότι συνολικά οι δικαιωθέντες είναι 500. Κι ότι το 600 προέρχεται από κάποιο αρχικό εσφαλμένο ρεπορτάζ. Γι' αυτό γράφω 500.