0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ανέτα έτσι λειτουργούσαν τα πράγματα.
O Διορισμός δεν πάει πουθενά απλά ο κύριος Υπουργός από ότι φαίνεται πάει να πετάξει το μπαλάκι στους επόμενους!Εφόσον δεν καταλαβαίνει με λόγια θα καταλάβει με την επιτροπή που εκεί πλέον θα αναγκαστεί να εκτελέσει την απόφαση άμεσα! Κάτι τέτοιες μαγκιές έκαναν και με τα αναδρομικά των ειδικών μισθολογίων και τώρα τρέχουν και δεν φτάνουν!
Να κάνω μια ερώτηση θέλω και αν μπορείς Kostakis2008 να μου απαντήσεις. Η επιτροπή συμμόρφωσης τι θα κάνει στο υπουργείο θα το υποχρεώσεις να εκτελέσει άμεσα τις δικαστικές αποφάσεις ή υπάρχει περίπτωση να "φάμε πόρτα" και από αυτό??
Και να έχω την άλλη στο σχολείο διορισμενη χωρίς ποτέ να έχει δώσε σε ασεπ, δούλεψε ωρομισθίων, μετά έγινε τριτεκνη μετά 36μηνο και διορισμός.. Και εμείς τα κορόιδα να δίνουμε ασεπ γ να διοριστουμε.. Μετά να κάνουμε δικαστήρια, κ μετά το υπουργείο να μας έχει 9μηνες στο περίμενε, μετά ήρθαν εκλογές και μετά πάει ο διορισμός..
θα μου επιτρεψεις, καμια σχεση ενδεχομενος δικο σου διορισμος με τους διορισμενους μεσω ασεπ. Δεν ξερω για την αλλη στο σχολειο σου παντως εμεις στο σχολειο μας εχουμε αρκετους που διοριστηκαν με το σπαθι τους (διοριστεοι ασεπ)
Δε ξέρω τι έχεις εσύ στο σχολείο σου, αλλά αυτή που σου λέω διορίστηκε και αυτή κ ο άντρας της χωρίς καθόλου ασεπ. Τα καταλαβαίνεις? Τώρα τι προσπαθείς να μου πεις ότι όλοι όλοι διορίστικαν με το σπαθι τους., υπάρχουν βέβαια τέτοια άτομα δεν αντιλέγω, κ τους βγάζω το καπέλο. Από την άλλη όμως υπάρχουν κ άτομα που μπήκαν χωρίς ασεπ
Έτσι ακριβώς. Τι θα ακούσουμε άλλο?Ένα παραδειγματακι στο φτερό:Σεμινάριο 400 - - > αναπληρωτής σε σχολείο (ειδική αγωγή) - - > φόρτωμα προϋπηρεσίας - - > μεταπήδηση στην γενική - - > διορισμός μέσω ενιαίου.ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΑΣΕΠ!Που τα λένε αυτά?? Έχουν γνώση οι φύλακες πλέον!