0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το υπουργείο (μέχρι κι αύριο) ήτανε κλειστό για το κοινό λόγω επαναληπτικών εξετάσεων. Πιστεύω ότι αφού ο υπουργός είχε δηλώσει πως στις 25/9 θα έχει τη γνωμοδότηση του ΝΣΚ στα χέρια του αυτό σημαίνει πως πράγματι τώρα είναι στο γραφείο του. Φαντάζομαι πως θα τη μελετούν οι νομικοί του σύμβουλοι για τη σύνταξη της υπουργικής απόφασης. Ίσως αυτό παίρνει κάποιες μέρες χρόνο. Νομίζω ότι είναι, πλέον, θέμα των δικηγόρων από Παρασκευή που ανοίγουν οι θύρες να επικοινωνήσουν για συνάντηση με το Γαβρόγλου. Θεωρώ ότι μες στον Οχτώβρη και πριν την επιτροπή συμμόρφωσης (ίσως κι αρκετά πριν) θα πρέπει να έχει υπογραφεί η υπουργική απόφαση. Όλα ετούτα που λέω δεν είναι και το τονίζω προιόν πληροφόρησης μα δικών μου σκέψεων όσο μου επιτρέπει η όποια λογική έχω.
Καλημέρα!Απάντηση της γραμματείας σε ερώτησή μου σήμερα το πρωί για το χρονοδιάγραμμα: δεν διακινδυνεύω εκτίμηση, για να μην διαψευστώ. Ενημερώνουμε κάθε μεσημέρι τον υπουργό για το ενδιαφέρον όλων σας. Εγώ, συνάδελφοι, ρισκάρω την προσωπική εκτίμηση: πλησιάζουμε.
Παιδιά μη χαίρεστε άδικα.. Τα νέα δεν είναι κ τόσο καλά, εγώ έχω επιφύλαξη πλέον εάν έχουν σκοπό να μας διορίσουν.
Τώρα πετάς κάτι και μας αφήνεις να σιγοψηνομαστε...Γιατί δεν είναι καλά? Τι συνέβη?Τι εννοείς δεν θα μας διορίσουν τελικά??
Ποια είναι αυτά τα νέα που δεν είναι καλά?Τι συνέβη σήμερα?
Δε χρειάζεται λεπτομέρειες.. Απλά όπως βλέπετε το υπουργείο δε προχωράει το θέμα των διορισμων
Κατά τη γνώμη μου, διορισμοί στην εκπαίδευση θα γίνουν όταν πρώτα αποκαταστασθούν πλήρως όλοι οι άλλοι τομείς του δημοσίου στα προ κρίσης επίπεδα ( κάποιες κατηγορίες κιολας όπως οι ένστολοι αναδρομικώς και εντόκως).Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι δεν πρόκειται να γίνουν διορισμοί ( μονίμων) στην εκπαίδευση.