0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπράβο,ρε παιδιά,επιτέλους τακτοποιηθήκατε!Τώρα εκτός απο το πτυχίο σε κορνίζα, εκτός απο δικαστική απόφαση σε κορνίζα, θα έχετε και διορισμό σε κορνίζα! Ήταν δίκαιο, έγινε κορνίζα!!! Θα παρακαλέσω τους συναδέλφους που ράβουν κουστούμια για διορισμό, να περιμένουν λίγο να αρχίσουν οι εκπτώσεις.
Μη χαίρεσαι άλλο φτάνει.. Αλλα θα σου απαντήσω με μια παροιμία "" εάν ο Θεός άκουγε τα κοράκια δε θα έμενε πρόβατο για πρόβατο ""..
Δεν κατατέθηκε ακόμη το κείμενο της τροπολογίας. Όταν γίνει αυτό θα λυθούν οι απορίες.
Την διαδικασία για το Στε την κάνει απευθείας ο δικηγόρος ή πρέπει να έρθουμε σε επαφή μαζί του και. να τον πούμε εμείς;
Δεν μπορείς να εμπιστεύεσαι κανέναν πολιτικό. Οι διορισμοί αυτοί όμως είναι θα λέγαμε δικαστικοί κι όχι κυβερνητικοί. Ωστόσο -αν και το δίκαιο επιτάσσει άμεση αποκατάστασή τους χθες, όπως και για το σύνολο των επιτυχόντων, των οποίων οι θέσεις "εκλάπησαν"- χρειάζεται πολιτική βούληση, κακά τα ψέματα. Αν η τωρινή κυβέρνηση δεν εκμεταλλευτεί τους μοναδικούς διορισμούς που μπορεί να κάνει στη γενική παιδεία, το "τυράκι" θα το πιάσουν οι επόμενοι. Και τι ειρωνεία να γίνουν διορισμοί από εκείνους που ζητούν απολύσεις στο δημόσιο! Χρόνος χάνεται πολύτιμος και είναι εξαντλητικό για όσους τόσο καιρό "ταλαιπωρούνται" (που λέει κι ο υπουργός μας), αλλά θα διοριστούν με όποια κυβέρνηση. Το περίεργο ήταν για τους άλλους των οποίων οι δίκες βρίσκονται σε εξέλιξη. Ποιος ο λόγος να αναφερθεί σε αυτές τις περιπτώσεις! Τι παιχνίδι παίζεται; Παραθέτω: "...προσέφυγαν, πολλά περισσότερα, στα διοικητικά Εφετεία, τα οποία επίσης τους δικαίωσαν. Εμείς θα διορίσουμε σε μόνιμες θέσεις αυτούς που δικαιώθηκαν και αυτούς που στα διοικητικά Εφετεία, επίσης δικαιώθηκαν, χωρίς να τους ταλαιπωρούμε με νέες δικές. Καταλαβαίνω ότι υπάρχει- και το γνωρίζει ο κ. Θηβαίος, μου το υπενθύμισε προηγουμένως- ένας μικρός αριθμός, γύρω στους 25, που δεν έχουν δικαιωθεί από τα διοικητικά Εφετεία. Είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξει μια λύση και για αυτά τα άτομα."
Συνάδελφε,το νομικό πρόβλημα είναι ακριβώς αυτό:γιατί να βγάλει νόμο για τις δικαστικές αποφάσεις; Αυτό δεν έχει ξαναγίνει! Στις δικαστικές αποφάσεις βγάζεις φεκ διορισμού και διορίζεις. Που είναι το φεκ διορισμού; Όσο για την ηλιθιότητα που ανέφερα, θεωρώ πως αυτή είναι η αιτία του ότι δεν υπάρχει φεκ διορισμού, όπως θα έπρεπε. Όταν αρχίσω να μιλάω, θα μιλήσω ξεκάθαρα για το τι έγινε απο τότε που βγήκε η πρώτη δικαστική απόφαση μέχρι σημέρα.
https://xenesglosses.eu/2019/01/diataksi-gia-tous-dikaiothentes-tou-asep-2008-tha-entachthei-sto-nomoschedio-eipe-ypourgos/Καταλαβαίνω ότι υπάρχει- και το γνωρίζει ο κ. Θηβαίος, μου το υπενθύμισε προηγουμένως- ένας μικρός αριθμός, γύρω στους 25, που δεν έχουν δικαιωθεί από τα διοικητικά Εφετεία. Είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξει μια λύση και για αυτά τα άτομα.Αυτό είναι το νομοσχέδιο. Καλή μας συζήτηση και σας ευχαριστώ πολύ.