0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συγχαρητήρια σε όλους τους δικαιωθέντες. Μακάρι να ολοκληρωθούν γρήγορα όλες οι διαδικασίες και να τελειώσει η ταλαιπωρία. Μήπως υπαρχει καπου πινακας με το ποσες ηταν οι παρανομες θεσεις σε κάθε κλάδο? Ο αριθμός αυτών των θέσεων βγαίνει απο το άθροισμα του 40% του 24μηνου και του 30μηνου?
Ευχαριστω πολυ. Για το 24μηνο πρεπει να δω τα φεκ διορισμων;
Συχγχαρητήρια κ καλή τοποθέτηση λοιπόν! Μην ξεχνάτε όμως κι εμας τους επιτυχόντες του 04,06.Υποστήκαμε την ίδια αδικία.Στην ειφικότητά μου,στους φιλολόγους πήραν από τον ασεπ του 04 ,378 φιλολόγους εκτός ασεπ.Ετσι λοιπόν έχασα το διορισμό μου.Εκείνο το καλοκαίρι,δε θα το ξεχάσω!! Απογοήτευση και οργή..Λοιπόν, σας θέλουμε κοντά μας όλους! Η υπόθεση θα κλείσει οριδτικά,όταν αποκατασταθούν οι επιτυχόντες απ' όλους τους ασεπ!! Προσωπικά,έδειξα αμέριστη συμπαράσταση στον αγώνα σας και σας έχω ευχαριστήσει επανειλημμένα.
Aπο κλειστη ομαδα στο φατσοβιβλιο...Εχει ομως κρατηθει ομως screenshot με τα ονοματα...παντως...
Το τι γραφει ο καθενας σε κλειστη ομαδα δεν νομιζω οτι απασχολει κανεναν.
Παντως λενε οτι καταθεσανε προσφυγες κατα του νομου χαρακτηριζοντας τον αντισυνταγματικο...Δεν ξερω αν ισχυει παντως εχει ενδιαφερον σαν ειδηση...Οταν προερχεται ειδικα απο μη ΑΣΕΠΙΤΕΣ...
Επειδη εδω ειναι αλλο το θεμα θα σου απαντησω σε προσωπικο μηνυμα