0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συχγχαρητήρια κ καλή τοποθέτηση λοιπόν! Μην ξεχνάτε όμως κι εμας τους επιτυχόντες του 04,06.Υποστήκαμε την ίδια αδικία.Στην ειφικότητά μου,στους φιλολόγους πήραν από τον ασεπ του 04 ,378 φιλολόγους εκτός ασεπ.Ετσι λοιπόν έχασα το διορισμό μου.Εκείνο το καλοκαίρι,δε θα το ξεχάσω!! Απογοήτευση και οργή..Λοιπόν, σας θέλουμε κοντά μας όλους! Η υπόθεση θα κλείσει οριδτικά,όταν αποκατασταθούν οι επιτυχόντες απ' όλους τους ασεπ!! Προσωπικά,έδειξα αμέριστη συμπαράσταση στον αγώνα σας και σας έχω ευχαριστήσει επανειλημμένα.
Γνωρίζουμε πότε θα γίνει η πρόσκληση; Λογικά η τοποθέτηση μας δε θα προηγείται της προκύρηξης της ειδικής που σκοπεύουν να την βγάλουν σε ένα μήνα?
Υπολογίστε περίπου το Μάρτη στα σχολειά. Μέχρι τότε θα 'χουν βγει κι οι μεταθέσεις των μονίμων. Τα 'χομε πει ένα σωρό φορές.
Θεωρώ εξαιρετικά δύσκολο να υπάρξει πρόσκληση προς εμάς για επιλογή περιοχών προτού γίνουν οι μεταθέσεις μονίμων που δρομολογούνται για το επόμενο διάστημα. Και είναι εύλογο να μην διατεθούν περιοχές σε πρωτοδιόριστους προτού σε ανθρώπους διορισμένους εδώ και χρόνια που περιμένουν να φύγουν από εκεί που βρίσκονται να τους δοθεί η ευκαιρία να το πετύχουν.
Η διαφορά των αναδρομικων με τις προσλήψεις νεοδιοριστων είναι πως σαν διαδικασία οι αναδρομικους μπορούν να γίνουν οποιεσδήποτε εντός χρονιάς ενώ οι δεύτερες ακολουθούν τις υπηρεσίακες μεταβολές.
To 2014 οι διορισμοί μόνιμων εκπαιδευτικών δεν ήταν αναδρομικοί και έγιναν τέλος Φεβρουαρίου, πριν βγουν οι μεταθέσεις εκείνης της χρονιάς.
Δεν τα ξέρεις καλά. Οι δικαστικοί διορισμοί γίνονται οποτεδήποτε μες στη χρονιά. Η αναδρομικότητα αφορά μόνον τις περιοχές διορισμού. Να είστε ακριβείς.
Α, ναι αλήθεια? Εγώ 10 χρόνια δεν είμαι στη θέση που θα 'πρεπε να ήμουν και μου την κλέψανε.Δηλαδή να πάρει μετάθεση πρώτα αυτή που μου έφαγε την θέση και μετά να πάω εγώ.Τι λέτε ρε παιδιά, εννοείται ότι πρέπει να προηγηθουμε και αν δεν γίνει θα είναι σκάνδαλο! Έπειτα αυτό που λες ΔΕΝ ισχύει για δικαστικές αποφάσεις!