0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παίδες ζητάω συγγνώμη αν κούρασα με χιλιοειπωμενα πράγματα. Ας πάμε μια υποθετικη ιστορία τωραΣτον πίνακα είμαι σειρά 1200 και ενώ έχουν διοριστει κανονικοι και "παράνομοι" π.χ 1000 εγώ καταφέρνω και διοριζομαι παρακαμπτωντας τους από πάνω μου. Ενώ λοιπόν σε μια ευνομουμενη πολιτεία θα έπρεπε ένα υπουργείο να καλεί τους παρακαμτοτμενους και να διορίσει αναδρομικα τους αδικηυεβτες τελικά κλείνει το μάτι μόνο σε όσους πήγαν δικαστθκως ανεξαρτήτως σειράς. Οι δε δικαιωθεντες εκτός σειράς διορισμού με οποιοδήποτε τρόπο αποκαλούν τους μη άσεπιτες παράνομοτς αλλά την πάρτη τους μη παράνομους που παράκαμψαν τους άλλους. Η δε κωμωδία είναι ότι στους υπόλοιπους διαγωνισμούς αυτού του φανταστικόυ κράτους για να πάει κάποιος επιλαχωντας πρέπει οι παραπάνω να ενημερωθούν καθ να μην αποδεζθουν διορισμό με υπεύθυνη δήλωση Το παραπάνω είναι υποθετικό σενάριο και δεν αφορά τη χώρα μας και το υπουργείο μας που είναι άψογο.
Το ΣτΕ και τα λοιπά δικαστήρια έχουν αποφανθεί ποιοι διορισμοί έχουν γίνει με αντισυνταγματικό τρόπο και ποιοι συνάδελφοι θα διοριστούν τώρα και στο εξής!Κανένας Ασεπίτης (όπως τους αποκαλείται) δεν διορίζεται παράνομα, γιατί έχει αμετάκλητη δικαστική απόφαση στα χέρια του! Επιπλέον, χάθηκαν πολλές περισσότερες θέσεις, από αυτές που διεκδικήθηκαν τελικά, σε κάθε κλάδο! Δε νοείται να δικαιωθεί κάποιος που δεν προσέφυγε (παρόλο που κάποιοι ίσως το ανέμεναν αυτό). Όλα τα παραπάνω έχουν ειπωθεί εκατό χιλιάδες φορές και κάπου όλο αυτό θα πρέπει να σταματήσει. Αυτό είναι το αληθινό σενάριο!
Εδω είναι το βασικό θέμα...σε περίπτωση προσφυγής από όσους θεωρούν ότι έχουν έννομο συμφέρον τι γίνεται;
Κωστάκη μη μου αγχώνεσαι. Θα διοριστείς. Εκτός κι αν δεν είσαι δικαιωθείς.
Αυτά είναι ψηλά γράμματα! Εδώ υπάρχει παραπληροφόρηση μυστικοπάθεια και δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο!! Η κάποιοι είναι του υπουργείου εδώ μέσα και μας δουλεύουν η κάποιο φοβούνται και προσπαθούν να παραπληροφορήσουν! Ξαναλέω στο υπουργείο στα τμήματα διορισμών δεν έχουν καμία ενημέρωση!
Πω πω, Κωστάκη έχεις μίιιιιιιιιιιισος για τους χαμηλόβαθμους!!! Σε λίγο σε βλέπω στο γιατρό να λες τον πόνο σου!!!