0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Χαχαχαχαχα! Χωρίς πλάκα τώρα έχω την αίσθηση ότι δεν είσαι δικαιωμένος. Κι ότι έχεις γίνει έξαλλος που διοριζόμαστε εμείς οι χαμηλόβαθμοι κι εσύ στην απ' έξω. Α, δε μπορώ να κάμω κάτι γι' αυτό. Ξυδάκι.
Επιστημονικά και παιδαγωγικό επιχειρήματα με ηθικό υπόβαθρο!! Ευτυχώς που είσαι επιτυχών του ΑΣΕΠ ...αξιολογημένος. Απλά αποδεικνύεις...ότι δεν άξιζες την δικαστική δικαίωση!! Κάποιος άλλος στη θεση σου θα το εκτιμούσε δεόντως.
Μα εγώ φταίω που γίνεται έξαλλος ο Κωστάκης μαζί μας επειδή δε δικαιώθηκε;
Λιαν επιεικώς αυθαιρετείς με προσβλητικό λεξιλόγιο και ύφος
Να ρωτησω κατι.Ο υψηλοβαθμος με 72 δηλαδη 14,4 και ο χαμηλοβαθμος με 65 δηλαδη 13 ποση διαφορα εχουν στη βαθμολογια?Να ειχε ο ενας 90 δηλαδη 18 να το καταλαβω αλλα απο οτι εχω δει οι διαφορες στη βαθμολογια ειναι ελαχιστες.
Δηλαδή Κωστάκη μας λες ότι είσαι όντως δικαιωθείς;;; Πολύ χαίρομαι!!! Μπράβο!!! Οπότε είναι καθαρά ψυχολογικό αυτό που 'χεις με τους χαμηλόβαθμους!!! Ε, δε μπορεί θα σου περάσει κάποια στιγμή τότε το αναίτιον τούτον και βορβορώδες μίσος για μας!!!
Θα με κάνεις με την συμπεριφορά σου να υποστηρίζω τους 30μηνιτες!!! Εντάξει δεν είμαστε όλοι οι άνθρωποι της λογικής να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα!!! Με 3000 σειρά που πας ξυπόλητος στα αγκάθια;;; Το ξαναλέω να μιλάτε όσοι αδικήθηκαμε πραγματικά όσοι να το πω απλά είσαστε μέσα στα ποσοστά και όχι επειδή κάποιοι φίλησαν κατουρημενες ποδιές έπεισαν τον υπουργό υγείας να τους διορίσει και το χάρησαν την ανάδρομικοτητα!!! Είπα να μην ξαναμιλήσω αλλά κάποιοι εδώ μέσα έχετε την τάση να κοροϊδεύετε και κόσμο!!