0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ωραία τα τσιτάτα και η συλλογή από ψεύτικα προφίλ σας, αλλά οι υψηλοβαθμοι να ετοιμάζονται να πάρουν την πλέμπα των οργανικών κενών που θα αφήσουν οι μόνιμοι (Μύκονο και Σαντορίνη σαν ερωτευμένοι πιγκουίνοι...), ενώ οι χαμηλοβαθμοι επειδή δυστυχώς δεν θα υπάρχουν οργανικά κενά γι αυτούς (φευ! τι κρίμα...) να πάνε σε προσωποπαγεις στα σπίτια τους.Αυτό είναι το σχέδιο που επεξεργάζονται τουλάχιστον. Όποιος είναι μέσα στις κρυφές ομαδουλες του Φ
Καλημέρα.Αύριο,απ' όσο γνωρίζω, είναι στο Στε η δίκη για το εύλογο. Παρακαλώ ν' αφήσετε κατά μέρος τις μικροδιαφωνίες και ν'ασχοληθούμε με τη δικαίωση των επιτυχόντων του 04,06 και των εκπρόθεσμων του 08.Φτάνει πια!!! Τα' πατε,τα ξανάπατε οκ. Διορίζεστε!Μακάρι κι εμείς να ήμασταν στη θέση σας και να είχαμε την πολυτέλεια να συζητάμε για τοποθετήσεις.Κουράσατε πια. Είμαστε κι εμείς εδώ, ως μέλη του φόρουμ.Ξαναδιαβάστε τον τίτλο του θέματος.Λοιπόν απευθύνω έκκληση στους σώφρονες παλιούς,Lazid,ασεπ χάντερ,Ωριγένη,να μας ενημερώνουν είτε δημόσια είτε με πμ για την αυριανή δίκη.Όποιος βέβαια έχει ενημέρωση,ας τη δημοσιεύσει ,για το κλίμα της δίκης.Χρειαζόμαστε τη συμπαράστασή σας και την ενέργειά σας. Δείξτε αλληλεγγύη.Ας μη φανούμε μικρόψυχοι.Προσευχηθείτε να είναι η έκβαση ευνοϊκή!Είμαστε όλοι μαζί σ' αυτόν τον αγώνα.
Για άλλη μία φορά διαδίδεις ανυπόστατες "πληροφορίες" ή καλύτερα γράφεις απλά αυτό που νομίζεις ότι θα γίνει.Άφησε τα πράγματα να τελειώσουν ομαλά και μην πετάς κάθε τόσο "πυροτεχνήματα", θέλοντας να προκαλέσεις διενέξεις κι άλλα προβλήματα.
Καλημέρα.Αύριο,απ' όσο γνωρίζω, είναι στο Στε η δίκη για το εύλογο. Παρακαλώ ν' αφήσετε κατά μέρος τις μικροδιαφωνίες και ν'ασχοληθούμε με τη δικαίωση των επιτυχόντων του 04,06 και των εκπρόθεσμων του 08.Φτάνει πια!!!
Απλά να σημειώσω πως η myrtw86 ή stef.en ή όπως αλλιώς λέγεται το Φλεβάρη-Μάρτη του '15 έλεγε δημοσίως ότι τίποτις δε θα κερδηθεί κι άντε το πολύ πολύ καμμιά αποζημίωση και μάλιστα έκανε ποστ ενημερωτικά για το 36μηνο στο νήμα των ΑΣΕΠιτών κι όσοι συνάδελφοι την έλαβαν τότε υπ' όψιν σήμερα βαράν το κεφάλι τους στον τοίχο που την άκουσαν οι βλάκες.
Δικιο μπορει να εχεις σε αυτο που λες, αλλα προσωπικα βρισκω εξαιρετικα πιο ενδιαφερον πως κανεις αυτα τα σχολια , τη στιγμη που εσυ εγινες μελος του φορουμ ( με το συγκεκριμενο ψευδονυμο τουλαχιστον) τον σεπτεμβριο του 2018.