0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ο δικηγόρος αναίρεσαι τις θέσεις του δικηγορου του υπουργείου...οι δικαστές τι θα πουν όμως
Η μιζέρια συνεχίζεται!Μακάρι, να έρθουν σύντομα τα καλά νέα για τους υπόλοιπους συναδέλφους!
Λοιπόν απευθύνω έκκληση στους σώφρονες παλιούς,Lazid,ασεπ χάντερ,Ωριγένη,να μας ενημερώνουν είτε δημόσια είτε με πμ για την αυριανή δίκη.Όποιος βέβαια έχει ενημέρωση,ας τη δημοσιεύσει ,για το κλίμα της δίκης.
Καλησπέρα. Έγινε η δίκη.Πήγαμε πολύ καλά.Αντικρούστηκαν όλα τα επιχειρήματα ττου αντίδικου.Αυτά μου ειπε ο δικηγόρος μου τηλεφωνικά.Θα σταλεί εκτενής ενημέρωση στον καθένα μας.
Συγχαρητηρια ...βεβαια χθες ζητουσες ενημερωση...ενω σημερα μας λες οτι εχεις και δικηγορο... ΥΓ...Αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου...[/quote Η μικροψυχία σε όλο το μεγαλείο της! Φοβάμαι μήπως το παιδί μου πέσει κάποτε σε τέτοιο δάσκαλο.
Πήγε πολύ καλά σημαίνει ότι τα επιχειρήματα για παράταση ευλόγου μέχρι ΚΑΙ το Σεπτέμβρη του '18 ήσαν συντριπτικά δίχως ν' αντικρουστούν. Μ' απλά λόγια η νομολογία του ΣτΕ για 2,5 έτη αρχής γενομένης απ' το '16 είν' κι η μοναδική που υπάρχει για το δημόσιο. Η απόφαση θα βγει λογικά σε 4-5 μήνες.