0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Περιμένω τον υπουργό να σεβαστεί την δέσμευση για Μάρτη εφόσον όντως του είχε τεθεί ως καταληκτική ημερομηνία. Όποτε 29/3 αν όντως ισχύει αυτή η ημερομηνία θα απαντήσω κατάλληλα αν δεν έχει τελειώσει τους διορισμους.Αν δεν σε καλύπτει Στέλιο η απάντηση σβήσε ότι νομίζεις. Εγώ απλά ζήτησα αν όντως ισχύει ο Μάρτης
Noμιζω οτι ακριβης χρονικη δεσμευση απο πλευρας υπουργειου δεν υπαρχει...
Από το υπουργείο όχι. Προς το υπουργείο;ΥΓ1. Εν πασει περιπτωση μέσα σε αυτό το νήμα κατηγορηθηκα ως συκοφάντης του υπουργείου που είναι νόμιμο και δουλεύει εντός χρονοδιαγραμμάτων τα οποία ήδη έχω καταρρίψει δείχνοντας πως και έχει παρανομησει και μάλιστα του την είπαν και από άλλο υπουργείο και στο χρονοδιάγραμματα είναι εκτός (σε άλλα νήματα συζήτησης). Επειδή μου είπαν κάποιοι ότι οι διορισμοί θα γίνουν και εντός Μάρτη εγώ αναμένω να περάσουν οι αποκριες, να πέσουν οι μάσκες και να πάρουν και το παλαμακι στην παρέλαση. 29/3 θα πω ότι είναι να πω αν δεν έχουν κάνει τους διορισμους ώστε να γιορτάσουν 1/4 κάποιοι υψηλά ισταμενοι στο υπουργείο. Ταιριαστή ημέρα...ΥΓ2. Εν τω μεταξύ κάποιοι εδώ μέσα συνεχίζετε να πλακωνεστε μεταξύ σας παίζοντας μια χαρά το παιχνίδι του διαιρεί και βασίλευε ή αλλιώς πλακωθειτε μεταξύ σας όσο εγώ κάνω φιέστες και δηλώσεις... Αναρωτηθείτε κυρίως αυτοί που δεν θέλετε να διοριστούν οι ήδη δικαστικά διορισθέντες αν εξυπηρετείτε τα συμφέροντα σας για πιθανό διορισμο δικό σας. Κλείνω εδώ...περισσότερα στις 29/3....
Από το υπουργείο όχι. Προς το υπουργείο;ΥΓ1. Εν πασει περιπτωση μέσα σε αυτό το νήμα κατηγορηθηκα ως συκοφάντης του υπουργείου που είναι νόμιμο και δουλεύει εντός χρονοδιαγραμμάτων τα οποία ήδη έχω καταρρίψει δείχνοντας πως και έχει παρανομησει και μάλιστα του την είπαν και από άλλο υπουργείο και στο χρονοδιάγραμματα είναι εκτός. Επειδή μου είπαν κάποιοι ότι οι διορισμοί θα γίνουν και εντός Μάρτη εγώ αναμένω να περάσουν οι αποκριες, να πέσουν οι μάσκες και να πάρουν και το παλαμακι στην παρέλαση. 29/3 θα πω ότι είναι να πω αν δεν έχουν κάνει τους διορισμους ώστε να γιορτάσουν 1/4. Ταιριαστή ημέρα...ΥΓ2. Εν τω μεταξύ κάποιοι εδώ μέσα συνεχίζετε να πλακωνεστε μεταξύ σας παίζοντας μια χαρά το παιχνίδι του διαιρεί και βασίλευε ή αλλιώς πλακωθειτε μεταξύ σας όσο εγώ κάνω φιέστες και δηλώσεις... Αναρωτηθείτε κυρίως αυτοί που δεν θέλετε να διοριστούν οι ήδη δικαστικά διορισθέντες αν εξυπηρετείτε τα συμφέροντα σας για πιθανό διορισμο δικό σας. Κλείνω εδώ...περισσότερα στις 29/3....
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω προς τι τόση αγωνία. Αυτά που διαβάζεις εδώ μέσα είναι αυτά που θέλουμε εμείς να διαβάσεις. Γιατί αυτά που γράφονται εδώ πρέπει να τα διαβάσεις. Αυτοί είναι οι κανόνες του παιχνιδιού. Τις υπόλοιπες πληροφορίες έχουμε τρόπο να τις επικοινωνήσουμε... Κατά τα άλλα ότι έχει ειπωθεί ισχύει... Ακόμα και με ωρών καθυστέρηση να υλοποιήσουν θα λογοδοτήσουν σύντομα και για αυτό (με προκαθορισμένη ημερομηνία). Πολύ σύντομα μα πάρα πολύ σύντομα... Από την άλλη δεν έχεις ακούσει τον λαϊκό σοφό που λέει ότι η σιωπή είναι χρυσός. Ε ο χρυσός θα λάμψει οσονούπω...
Επειδή πραγματικά θέλω να διοριστούν οι δικαιωθέντες το νωρίτερο όταν κάποτε δηλώθηκε ο Μαρτιος ως μήνας διορισμού εγώ είχα αμφιβολίες και μου την είπατε ότι είμαι αλεξιπτωτιστής εδώ μέσα που δεν επιθυμώ διορισμούς και άλλα αστεία... Το λοιπόν.Είχε χρόνο να σας διορίσει από την επόμενη του Νομοσχεδίου έως σήμερα; Προφανώς!Δειτε εδώ https://edu.klimaka.gr/ekpaideytikoi/diorismoi-neodioristoi-ekpaideytikoi/607-egkyklios-diorismwn-devterovathmiasκαι http://www.et.gr/idocs-nph/search/pdfViewerForm.html?args=5C7QrtC22wEsrjP0JAlxBXdtvSoClrL8NXGWS3cU8Kv3U4LPcASlceJInJ48_97uMz9TggzOs5WCiBSQOpYnTy36MacmUFCx2ppFvBej56Mmc8Qdb8ZfRJqZnsIAdk8Lv_e6czmhEembNmZCMxLMtXLH8hcFIQx3eMhH9lWU4xzVhxSLDbngjJt6NR1jVVY8Οπως Εδώhttps://www.minedu.gov.gr/ekpaideutikoi-m/monimoi-m/metatheseis-mon-2/29187-07-07-17-monimos-diorismos-227-ekpaideftikon-apo-tous-pinakes-epityxonton-tou-diagonismoy-asep-2009και εδώhttps://www.alfavita.gr/ekpaideysi/229489_177-monimoi-diorismoi-ekpaideytikon-apo-toys-pinakes-toy-diagonismoy-toy-asepΜέσα σε ενάμιση μήνα το αργότερο (βλέπεις περίοδος καλοκαιριού υπολειτουργούν οι υπηρεσίες).Προλαβαίνει τώρα να διορίσει εντός Μαρτίου με το σύστημα καλώ να δηλώσεις περιοχές και διορίζω?Μάλλον όχι.Αλήθεια τώρα απαντήστε μου κάτι που νομίζω έχει ξανα αναφερθεί... Γιατί μια δικαστική απόφαση δεν εκτελείται άμεσα αλλά πρέπει να μπει σε Νομοσχέδιο κιόλας ότι θα διορίσω κάποια στιγμή; Μήπως γιατί έτσι εξασφαλίζεται να κερσίσει χρόνο ο Υπουργός να μην κάνει διορισμούς Μάρτη αλλά όποτε θέλει αυτός? Και κάτι τελευταίο το οποίο αποτελεί απλό ερώτημα. Ενας Υπουργός που ξηλώνει ότιδηποτε έχει σχέση με γραπτό διαγωνισμό στο Νέο Νομοσχέδιο αν του δοθεί η ευκαιρία να μην υπογράψει γραπτούς διορισμούς (εστω και δικαστικά) θα το κάνει ή όχι;Εχει όλο το χρόνο ως ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ υπεύθυνος για διορισμούς να τους κάνει το συντομότερο δυνατόν. Γιατί το θέμα δεν είναι τι δηλώνεις αλλά τι κάνεις. Δεν ξαναγράφω εδώ μέσα όχι γιατί το επιθυμούν κάποιοι απλά γιατί ότι είχα να πω εδώ μέσα το είπα. Απλά μια παραίνεση όταν κάποιοι δηλώνετε με σιγουριά ημερομηνίες να είστε 100% σίγουροι ότι αυτές θα τηρηθούν!
Μάλλον συγκρίσεις ανόμοια πράγματα..τι σχέση έχουν οι συμπληρωματικοί διορισμοί που έγιναν στο παρελθόν με τους δικαστικούς διορισμούς που θα να γίνουν?μαλλον καμιά σχέση δεν έχουν συνάδελφε,ίσως τα μπερδεύεις.Επίσης επειδή μίλησες για Μάρτιο μήνα,να σου θυμίσω ότι σήμερα είναι 7 Μαρτίου ο μήνας τωρα άρχισε.Παντως σ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου για τους διορισμούς μας και σου εύχομαι σύντομα και σε σένα
Είμαι ήδη διορισμένος. Η διαδικασία καλώ σε διορισμό επιλέγω περιοχές βγαίνει απόφαση από υπουργό παίρνει ΦΕΚ και παρουσιαζομαι για ανάληψη υπηρεσίας είναι ίδια όπως και να διοριζεσαι. Η μόνη διαφορά ήταν στους αναδρομικους που οι δικαιωθεντες αναλόγως της σειράς τους διορίστηκαν στις περιοχές που είχαν διοριστεί τότε οι άλλοι διοριστεοι (εννοώ εκτός ΑΣΕΠ). Αν δεις λοιπόν εγώ αναφέρομαι στο σύστημα καλουμαι επιλέγω διοριζομαι. Αν υπάρχει άλλο σύστημα όπως σε βάζω κάπου από μόνος μου (αλήθεια που;) ακόμα χειρότερη και αδικαιολογητη η τόση αργοπορία
Υπολογίστε περίπου το Μάρτη στα σχολειά. Μέχρι τότε θα 'χουν βγει κι οι μεταθέσεις των μονίμων. Τα 'χομε πει ένα σωρό φορές.
Φίλε ηρέμησε,σου έχει γίνει εμμονή!