0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πληροφορήθηκα τα ευχάριστα νέα για τον διορισμό σας από συνάδελφο δικαιωθείσα, επειδή βρίσκομαι σε πολυήμερη εκδρομή με τους μαθητές μου στη Θεσσαλονικη και δεν μπήκα στο ίντερνετ για να ενημερωθώ. Δεν πρόλαβα, λοιπόν, να σας συγχαρώ πρώτος, αλλά οι ολόκαρδες ευχές μου εξακολουθούν να έχουν την ίδια αξία. Θερμά συγχαρητήρια και καλή τοποθέτηση σε όλους. Επιτέλους η δικαίωση έφτασε!
μη μιλασ ετσι δε μπορεισ να χαρεισ την επιτυχια σου....
Τι εννοείς; φρόντισε να γράφεις ολοκληρωμένες απόψεις και όχι συνθήματα που απλά αποδομουν τον συνομιλητή ...
Αν κάποιος τα κονομαει στην Πάτρα ή στην Αθήνα στο ωραίο του μεγάλο σπιτάκι μαζί με τη γυναικούλα του, δεν το λες και επιτυχία να διορίζεται σε νησάκι και να χάνει μεγάλο σπιτάκι.....ωραία έτοιμη δουλειά..έστω και ορισμένου χρόνου...και ίσως και τη γυναικούλα του την ίδια.....όταν δείτε τον αριθμό των δικαιωθεντων που θα αρνηθούν το διορισμό θα καταλάβετε τι λέω....
Αν και ήδη αυτό που λέω φάνηκε φέτος από τις περισσότερες από κάθε άλλη χρονιά αρνήσεις για διορισμό αναπληρωτών πλήρους από το φθινόπωρο ήδη
Με το μισθό του καθηγητή δεν καλύπτονται αεροπλάνα και ταχύπλοα ειδικά αν θες να τα χρησιμοποιείς συχνά. Επίσης, οι σχέσεις εξ αποστάσεως έχουν πολύ μεγαλύτερη πιθανότητα διάλυσης. Αλλά πέρα από τα αυτονόητα προαναφερόμενα, υποθέτω ότι δεν έχεις πάει καθηγήτρια σε μακρινό νησάκι για να παρουσιάζεις τα πράγματα όπως τα παρουσίασες! 'Ετσι δεν είναι;
Πριν γράψεις κάτι να φρόντισε να γνωρίζεις σωστά τα γεγονότα.Δεν έγινε προσπάθεια κατάργησης των θέσεων των εκπαιδευτικων ξένων γλωσσών το έτος 2013 αλλά μετατάξεις στην Α/θμια με υποχρεωτική διαδικασία εν μέσω αντιδράσεων. καταγγελιών και αμφισβητήσεων για την ορθότητα του μέτρου. (Αύγουστος) Επίσης τον Μάρτιο του ιδίου έτους ειχε εκδοθεί εγκύκλιος για εθελοντικές μετατάξεις εκπαιδευτικων ξένων γλωσσών η οποια αντικαταστάθηκε από τον μετέπειτα νόμο των υποχρεωτικών.
Υπήρχε πρόθεση κατάργησης τριών ειδικοτήτων : ξενόγλωσσων, μουσικών και πληροφορικής. Τελευταία στιγμή άλλαξαν άποψη και κατήργησαν ειδικότητες στα τεχνικά. Σε περίπτωση μειώσεις θέσεων στο δημόσιο οι πρώτες θέσεις που θα κόψει ο Μητσοτάκης θα είναι αυτές ...
Τα ξέρω πολύ καλά τα γεγονότα και αυτά που περιγράφεις.Υπήρχε πρόθεση κατάργησης τριών ειδικοτήτων : ξενόγλωσσων, μουσικών και πληροφορικής. Τελευταία στιγμή άλλαξαν άποψη και κατήργησαν ειδικότητες στα τεχνικά. Σε περίπτωση μειώσης θέσεων στο δημόσιο οι πρώτες θέσεις που θα κόψει ο Μητσοτάκης πιθανότατα θα είναι αυτές ...
Είμαι σίγουρος οτι αν με παρακολουθεί κάποιος θα τον μπερδέψω, αλλά θα επαναδιατυπωσω κάτι που έγραψα παλιότερα:Αυτοί οι διορισμοί των δικαιωθέντων, ίσως είναι οι μοναδικοί στην Ιστορία του Υπουργείου Παιδείας που θα γίνουν σε πραγματικά ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ οργανικά κενά.