0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για αυτό και εσύ ζήτησες μετά μανίας προσωποπαγή θεση. Μήπως ακολουθείς τα ίδια βήματα;
Τώρα εσύ δεν λες συκοφαντίες; Πότε ζήτησα Εγω προσωποπαγη; Όταν βγήκε ο νόμος έψαχνα στα λεξικά να βρω τι σημαίνει ο όρος.Και κάτι μου βρωμαγε γιατί δεν είχαν πει κάτι παρόμοιο σε άλλους αναδρομικους διορισμούς. Ούτε όπως λένε κάποιοι υπήρχε πρόβλημα μπας και δεν υπήρχαν κενά διότι ακόμα και στις πλεονασματικες ειδικότητες όπως οι φιλόλογοι υπήρχαν! Δεν είμαστε και τοσοι πολλοί ώστε να μην μπορούσαν να υπολογίσουν αν επαρκούν οι οργανικές.Τις προσωποπαγεις τις εισήγαγαν για τον λογο που περιέγραψα εχτές... .....
Αυτό που δεν λέτε στο παραπάνω σεντόνι είναι ότι εμείς δεν ζητήσαμε καμια προσωποπαγη θέση!!!!!!!!Έρχεται ο δικηγόρος και μας λέει:παιδιά θα σας δώσουν προσωποπαγείς όπου θέλετε! Δέχεστε να μην συνεχίσουμε άλλο? Η συντριπτική πλειοψηφία δέχτηκε θυσιάζοντας έτσι και όσους δεν έχουν προυπηρεσια και για τους οποιους η αναδρομικότητα είναι πολύτιμη από άποψη χρηματικη!!!Την ερμηνεία αυτή λέτε να την έκαναν οι δικηγόροι ή την έκανε το υπουργείο? Άρα ή το υπουργείο κορόιδεψε τους δικηγόρους ή οι δικηγόροι εμάς.Να μην σχολιάσω την εναγώνια προσπάθεια κάποιων να μας παρουσιάσουν ως τα αποβρασματα που ζητάμε ρουσφέτια με προσωποπαγείς!! Απλά δώστε μας την αναδρομικότητα όπως είναι το δίκαιο και το ηθικό!!!!!Αυτή την πατέντα του υπουργείου με τις προσωποπαγείς δεν την ζήτησε κανένας. ....
Ειρηνη (η γνωστη...) δεν τρεξαμε στα δικαστηρια επειδη περασαμε την βαση...αλλα επειδη καποιο δικαστηριο καποιους διορισμους (βεβαια για αυτο ουτε λογος...)...οσο για την κοπελα με σειρα 1000 και κατι και αυτη παρανομη ειναι εφοσον ο τελευταιος εχει σειρα 780 (φιλολογοι)...Τι θα πει στον δικαστη ειμαι "ολιγον" παρανομη ?Συμφωνω με αυτο " Άλλο επιτυχών, άλλο διορισθείς" οπως και "αλλος νομιμος και αλλος παρανομος"...
Νομίζω οτι ειναι σαφές......όπου θέλετε. Εκεί ειναι η ουσία. Μετά δεν έγινε και έκτοτε λέγονται διάφορα.
Επειδή τυχαίνει να γνωρίζω αρκετούς από τους δικαιωθέντες, σε κανέναν δεν τέθηκαν οι επιλογές που αναφέρεις.Κατά περιόδους ο δικηγόρος τους, απλώς τους ενημέρωνε για τις αποφάσεις του Υπουργείου που άλλαξαν πάρα πολλές φορές μέχρι να φτάσουμε εδώ.Τους ενημέρωνε για υπομνήματα που κατέθετε στο Υπουργείο πάντα προς την κατεύθυνση της πλήρους εφαρμογής των δικαιωτικών αποφάσεων.
Δεν ζητήσαμε εμείς να μπει αυτή η ρύθμιση. Έπρεπε να πάρουμε όλο το νόμο πακέτο.Δέχτηκαμε υπο πίεση ...Αν δεν δεχόμασταν τον νόμο θα έπρεπε να συνεχίσουμε τον δικαστικό αγώνα ...Και γιατί σου φαίνεται σοκαριστκη η έκφραση όπου θέλετε; Αυτή ήταν η ερμηνεία που δόθηκε στους δικηγόρους από το υπουργείο και από τους δικηγόρους σε εμάς. Υπήρχε άλλος λόγος για να να μπει η λέξη προσωποπαγείς άλλωστε αφού κενά οργανικά υπήρχαν για όλες τις ειδικότητες ακόμα και για τους φιλολόγους;;;;;;;;;
θα έβρισκες πχ ότι η σύζυγός μου διορίζεται με αυτή την πρόσκληση και είναι ΠΕ03.