0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
εξηγησε μας γιατι ΔΕΝ ολοκληρωσε τα ενδικα μεσα ως ωφειλε υποχρεωμενο απο νομο
Για να πας σε έφεση πρέπει να έχεις νομολογία . Δεν πας έτσι . Δεν είχε πουθενά να στηριχτεί νομικά και δεν πήγε. Μας το είπε ο γενικός γραμματέας . Αν μπορούσε θα πήγαινε γιατί έτσι προβλέπεται .
Παιδιά,μην αναλώνεστε σε εικασίες,συνωμοσιολογίες και σενάρια.Εσείς βρε,χαριτωλογώντας,δεν μπορείτε να χαρείτε το διορισμό σας! Τα τελευταία 4 χρόνια ζω στα Δωδεκάνησα και τα' χω γυρίσει όλα. Δεν είναι τραγικά τα πράγματα.Κάποια νησιά Ρόδος,Κως,Κάλυμνος δε δυσκολεύουν.Τα μικρότερα έχουν δυσκολίες αλλά για όσους μετακομίσουν με παιδιά.Επειτα,εδώ ο κόσμος είναι πιο δεμενος κι εξυπηρετικός.Κρίση δε ζούνε ιδιαίτερα στα μεγάλα,άνοιξη έχουμε έξι μήνες το χρόνο,άλλη ψυχολογία,ο κόσμος έχει χιούμορ.Οι ελεύθεροι μπορούν ν' αποκατασταθούν γιατί υπάρχουν καλοί άνθωποι,πισίνες,πολιτιστικά δρώμενα,μπάντες,χορωδίες,έθιμα κ λαογραφικό ενδιαφέρον με μεγαλη πολιτιστική παράδοση.Εδώ οι άνθρωποι χαμογελούν σε καλούν στα σπίτια τους και οι παρέες γίνονται εύκολα! Οι διευθυντές είνα σχετικά νέοι κ βοηθούν τους νεοδιόριστους.Έχουμε κ παντρολογήματα ανάμεσα σε συναδέλφους.Υπάρχει μια Ελλάδα που αξίζει να τη ζήσετε,θα γίνετε πλουσιότεροι.Οι μαθητές βέβαια δεν είναι δυνατοί,γιατί προσανατολίζονται σε τουριστικές σχολές.Θα βρειτε εγγλεζάκια στα σχολιά αμερικανάκια κ μετανάστες οικονομικούς,αλλά συσπειρωμένες κοινωνίες,γιατί είναι ακρητικές.Κάντε το σταυρό σας κι ελάτε,γιατί οι μαθητές σας σάς περιμένουν!
...Δεν είναι τραγικά τα πράγματα.Κάποια νησιά Ρόδος,Κως,Κάλυμνος δε δυσκολεύουν.Τα μικρότερα έχουν δυσκολίες αλλά για όσους μετακομίσουν με παιδιά.Επειτα,εδώ ο κόσμος είναι πιο δεμενος κι εξυπηρετικός.Κρίση δε ζούνε ιδιαίτερα στα μεγάλα,άνοιξη έχουμε έξι μήνες το χρόνο,άλλη ψυχολογία,ο κόσμος έχει χιούμορ.Οι ελεύθεροι μπορούν ν' αποκατασταθούν γιατί υπάρχουν καλοί άνθωποι,πισίνες,πολιτιστικά δρώμενα,μπάντες,χορωδίες,έθιμα κ λαογραφικό ενδιαφέρον με μεγαλη πολιτιστική παράδοση.Εδώ οι άνθρωποι χαμογελούν σε καλούν στα σπίτια τους και οι παρέες γίνονται εύκολα! Οι διευθυντές είνα σχετικά νέοι κ βοηθούν τους νεοδιόριστους.Έχουμε κ παντρολογήματα ανάμεσα σε συναδέλφους.Υπάρχει μια Ελλάδα που αξίζει να τη ζήσετε,θα γίνετε πλουσιότεροι.....
Πελαγονία και kpet έχετε πολύ άδικο.Η εικόνα είναι αυτή και δεν έχω να κερδίσω τίποτα! Στο σπίτι του κανένας δεν διορίζεται.Εγώ έχω δυο παιδιά μαζί μου! Άποψή σας βέβαια,αλλά αυτό που με λυπεί είναι το αγενές και προσβλητικό ύφος.Αναρωτηθήκατε αν αξίζετε να διδάξετε στα Ελληνόπουλα της εσχατιάς με το ύφος χιλίων βαρώνων;
Σε διαψεύδω κατηγορηματικά!! Αλλά δεν το συνεχίζω..με κούρασες! Να ξαναερωτευτείς ή να ερωτευτείς!
Σπίτια χωρίς ηλεκτρικό θερμοσίφωνα, χωρίς πλυντήρια... κτλ Αλήθεια τα παιδιά σου στη σκάφη τα πλένεις;
Το μαθητικό δυναμικό των νησιών αποτελείται κυρίως από αλβανάκια, βουλγαράκια, πακιστανάκια, αιγυπτιάκια...