0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η πορεία δεν θα είναι εύκολη. Ωστόσο, αξίζει να δοθεί η μάχη για να αλλάξουν αρκετά πράγματα και νοοτροπίες στην εκπαίδευση που την ταλαιπωρούν για δεκαετίες. Στο χέρι μας είναι και εμείς από την θέση που θα τοποθετηθούμε να στηρίξουμε όσους ενθαρρύνουν τη διαφάνεια και την αξιοκρατία στη δημόσια εκπαίδευση.
Συνάδελφοι θέλω και εγώ με τη σειρά μου να σας ευχαριστήσω, καθώς και τους συναδέλφους που καλοπροαίρετα άνοιξαν τον δρόμο για εμάς. Δυστυχώς στην πορεία κάποιοι από αυτούς φάνηκε ότι ενδιαφέρονταν μόνο για τον εαυτό τους, καθώς αποπροσανατόλιζαν σταθερά άλλους συναδέλφους και δημιουργούσαν εντάσεις από το πουθενά. Όλη αυτή η πορεία ήταν μια πορεία κατανόησης του τρόπου που λειτουργεί η δικαιοσύνη και αναθεώρησης των αρχικών απόψεων μας. Η πορεία δεν ήταν εύκολη και είχε πολλές απογοητεύσεις. Ας μην ξεχνάμε βεβαίως ποιος ευθύνεται για όλη αυτή την κατάσταση. Ας μην ξεχνάμε τους υφυπουργούς που διόριζαν με φωτογραφικές ρυθμίσεις συζύγους και παραχωρούσαν παιδαγωγικές επάρκειες στα πανεπιστημιακά τμήματα των παιδιών τους. Το αποτέλεσμα είναι να βρίσκονται ακόμα σε δύσκολη θέση αρκετοί συνάδελφοι. Δεν είχαν φυσικά όλοι οι εμπλεκόμενοι στο παραπάνω φαύλο σύστημα δόλο. Ευνοήθηκαν κάποιοι συγκεκριμένοι άνθρωποι που για χάρη τους "τινάχθηκε" όλο το σύστημα διορισμών στον αέρα. Η ηγεσία ήταν φανερό ότι δυσκολεύονταν να βρει τη χρυσή τομή που θα ικανοποιούσε όλες τις ομάδες. Επιστρέφοντας στο θέμα μας θα ήθελα να ευχαριστήσω ξανά τους διαχειριστές και όλους τους συναδέλφους. Ο Leon21 συνέβαλε ουσιαστικά με την ενθάρρυνση και πληροφόρηση που παρείχε με προσωπικά μηνύματα σε όλους σε δύσκολες στιγμές. Παρά την υψηλόβαθμη επιτυχία του στον διαγωνισμό δεν το τόνιζε με αποτέλεσμα να δέχεται αρνητικά σχόλια! Νομίζω ότι το διασκέδαζε όμως! Είναι και τόσοι άλλοι συνάδελφοι που σίγουρα θα ξεχάσω κάποιους εάν τους απαριθμήσω έναν έναν. Εύχομαι σε όλους τους-τις συναδέλφους-ισσες που ακολουθούν καλή επιτυχία στον αγώνα τους. Η πορεία δεν θα είναι εύκολη. Ωστόσο, αξίζει να δοθεί η μάχη για να αλλάξουν αρκετά πράγματα και νοοτροπίες στην εκπαίδευση που την ταλαιπωρούν για δεκαετίες. Στο χέρι μας είναι και εμείς από την θέση που θα τοποθετηθούμε να στηρίξουμε όσους ενθαρρύνουν τη διαφάνεια και την αξιοκρατία στη δημόσια εκπαίδευση.