0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
http://xenesglosses.eu/2015/03/sebasmos-stis-epitages-tou-syntagmatos-diorismos-ton-epityxonton-tou-a-s-e-p/
Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες φιλολόγους για την επιστολή τους. Είναι περιεκτική και λογική. Πιστεύω και ένα άτομο μέσης νοημοσύνης μπορεί να τη καταλάβει. Είμαστε πολλοί που στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματα για αξιοκρατία και δικαιοσύνη στην εκπαίδευση, αλλα δυστηχώς λόγω απόστασης δεν θα μπορέσουμε να είμαστε παρόντες. Θα δικαιωθούμε γιατί ζητάμε το αυτονόητο.
Ρε παιδιά ωραία τα λέτε. Και πες οτι το πετυχαινετε 100% 100 το αίτημα σας . Εμένα προσωπικά με βολευει αφού είμαι επιτυχόντας του 2008. Σε αυτή την περιπτωση ειδικές κατηγορίες , πολυτεκνοι , που προηγούνται και τριτεκνοι με το 20% που τους βαζετε? Έχετε δει κανένα ΣτΕ να γράφει οτι καταργουνται οι ευνοϊκές για αυτες τις ρυθμίσεις? Πιστεύετε πραγματικα οτι η κυβέρνηση η τωρινή , ο νομοθέτης δηλαδή, θα αφήσει να θιχτουν κεκτημένα δικαιώματα των εν λόγω κατηγοριών στον πίνακα αναπληρωτων? Αρα τι ζητατε? Θα μου πουν κάποιοι να μετρήσει ο βαθμός του ΑΣΕΠ και όχι μονο η προϋπηρεσία. Δεν διαφωνώνω εαν και κρινω έχοντας και τα 2 οτι η προϋπηρεσία θα έπρεπε να μετράει περισσότερο . Ο διαγωνισμός είναι και λίγο τύχη. Στο άλλο κρινεσε καθημερινά! Εσείς δηλαδή ζητατε τι? Δεν υπάρχει η επιτυχία σας στον ενιαίο πίνακα απλήρωτων ως μορια? Ο απόλυτος παρτακισμος και το γράφω εγώ που είμαι επιτυχόντας του 2008 και πιθανόν να με συνέφερε και αυτό που λέτε!
Είμαι επιτυχών στον ΑΣΕΠ του 2008 με πολύ καλη σειρα και με την απόφαση του Στε διοριζομαι ( αν ισχύσει ) . Πραγματικά πιστεύετε σοβαρά οτι όλοι αυτοί που τρέχουν στις ραχουλες πρέπει να μείνουν άνεργοι γιατί εσείς που έχετε μόνο επιτυχία βρεθήκατε χωρίς ιδιαίτερα και θέλετε να τους φάτε τη σειρα στον πινακα αναπληρωτών ; Με αυτά που ζητάτε 1ο θα διασπασετε το σύλλογο σας 2ο θέλετε πολλά και στο τέλος δεν θα πάρετε τίποτα ! Προσωπικά δεν θα ήθελα συναδέλφους άνθρωποφαγους σαν και εσάς στο σχολείο . Μαζί σας , κάτω τα λαμόγια σωστός τρόπος διορισμού - αναπλήρωσης όχι άνθρωποφαγια .