0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
θα τα λαμβάνει υπ' οψιν αλλά δεν θα τα πριμοδοτεί όλα μετον ίδιο τρόπο
΄Ισως αλλά δε γνωρίζουμε τίποτα ακόμα. Μη προσπαθείτε να πείσετε τους εαυτούς σας κάποιοι. Τα πράγματα είναι πολύ ρευστά. Υπομονή.
Σε ειδικότητες όπως π.χ. αγγλικής φιλολογίας ή άλλοιι ξενόγλωσσοι, που δεν υπάρχουν ιδιαίτερες ανάγκες δεν πρόκειται να διοριστούν ούτε καιι με 100μηνα πάντως!
Αυτή είναι η αλήθεια πάντως για τους διορισμούς. Όσοι δεν έχουν κενά δεν πρόκειται να διοριστούν ποτέ.
Για να είμαι δίκαιος θα το γράψω και σε εσάς για διορισμούς απευθυνθείτε στον Κατρουγκαλο ο Κουρακης δεν είναι αρμόδιος και σας κοροϊδεύει σας λέει αυτό που θέλετε να ακούσετε! http://www.opengov.gr/ypes/?p=2549
Όταν λέει για ασεπ, κατατη γνώμη μου, εννοεί τους επιτυχόντες-αδιοριστους σε κάποιες ειδικότητες.Δεν νομίζω κατά τα άλλα ότι υπάρχει συσχέτιση μεταξύ προυπηρεσίας και των επιτυχόντων ειδικά του 2008.
Φυσικά και δεν προκύπτει από πουθενά αυτό. Ούτε η κατηγορία επιτυχόντες-αδιόριστοι υφίσταται. Επιπλέον, αυτοί που φαίνεται ότι εννοείς ανήκουν σε ελάχιστες ειδικότητες που χαρακτηρίστηκαν από τους αχαρακτήριστους πρώην κυβερνώντες ως δευτερεύουσες. Έτσι, δεν θα μπορούσαν να γίνουν γενικεύσεις για άλλους. Επίσης, ο Κούράκης γνωρίζει καλά τα θέματα του Υπουργείου και μάλλον ξέρει τι λέει. Το βασικότερο όμως είναι η απόφαση του ΣΤΕ που έχει στριμώξει για τα καλά το Υπουργείο...