0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
η δικη σας προυπηρεσια που στηριζεται? Στην τυχη? Στην ατυχια?
Παιδιά μπερδευτηκα. Εγώ με 65 μήνες από τρεις ασεπ και μόνο και καμία βυσματικη προϋπηρεσία να προσφύγων με σας ή τους 36μηνιτες?
Έσπευσαν να επευφημήσουν τις ασάφειες σου....καταρχήν για ποιον ασεπ μιλάς;του 08 ή οποιονδήποτε;ρωτώ γιατί βλέπω τους επιτυχόντες του 08 να έχουν ξεσπαθώσει.αλήθεια δεν υπήρχαν επιτυχόντες σε προηγούμενους ασεπ ;ποια είναι η υψηλή βαθμολογία και ποια δεν είναι;και σε ποιες ειδικότητες;Μπορείς να συγκρίνεις "υψηλές" βαθμολογίες σε διαφορετικούς ασεπ;Τελικά το κάλεσμα σου σε ποιους απευθύνεται;Μήπως απλά για να κάνουμε θόρυβο πολλοί, αλλά για να ευννοηθούν ενδεχομένως κάποιοι λίγοι;
Αρχικά να σου πω ότι η επιτυχία κανενός διαγωνισμού δεν απαξιώνεται και αν είχες ενημερωθεί, θα ήξερες ότι η αδικία που έγινε αφορά σε όλους όσοι θα μπορούσαν μέσω διαγωνισμού να είχαν πάει σε σχολεία, αν οι προηγούμενοι κυβερνώντες δεν έφτιαχναν συνεχώς διάφορες λίστες.
Για να είμαι δίκαιος θα το γράψω και σε εσάς για διορισμούς απευθυνθείτε στον Κατρουγκαλο ο Κουρακης δεν είναι αρμόδιος και σας κοροϊδεύει σας λέει αυτό που θέλετε να ακούσετε! http://www.opengov.gr/ypes/?p=2549
http://xenesglosses.eu/2015/03/sebasmos-stis-epitages-tou-syntagmatos-diorismos-ton-epityxonton-tou-a-s-e-p/Το κείμενο αυτό ποιοι το έγραψαν; Γιατί δεν το υπογράφουν με ονόματα; Τι θα πει "οι επιτυχόντες του 08"; Κι εγώ είμαι μέσα δηλαδή ως επιτυχούσα του 08, αν και ποτέ δε θα έγραφα και υπέγραφα τέτοιο κατάπτυστο και διασπαστικό κείμενο - ύμνο υπεροχής των ασεπιτών του 08... Ας είχαν το θάρρος τουλάχιστον να υπογράψουν επωνύμως και ας αφαιρέσουν το οριστικό άρθρο που γενικεύει... "κάποιοι επιτυχόντες του 08", όχι "οι επιτυχόντες του 08"!
Συνάδελφοι εάν είναι δυνατόν να γράφονται αυτές οι απόψεις από εκπαιδευτικούς! Τα ονόματα είναι στη διάθεση των υπουργών και η απόφαση στηρίζει συγκεκριμένα άτομα, τους επιτυχόντες που έχουν επιτύχει βαθμολογία και τους έχει τοποθετήσει στον αριθμό 1264. Ο καθένας γράφει ανακρίβειες, επιτέλους διαβάστε την απόφαση του ΣΤΕ και ενημερωθείτε και μη γράφετε ό,τι σας κατεβαίνει!!!