0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ φίλε είμαι 15 στην ειδικότητα μου ! Δεν μένω έξω με τίποτα !
ο δικηγόρος δεν το ανάφερε αλλά είπε πως 'έχει δικαίωμα πελάτης θιγόμενος να προσφύγει. δηλαδή εσύ πες ότι είσαι επιτυχόυσα και δικαιώνεσαι από το δικαστήριο και μαθαίνεις από το υπουργείο ότι δεν σε διορίζει επειδή ο αριθμός έχει συμπληρωθεί όσων έπρεπε να διοριστούν αναδρομικά και μαθαίνεις ότι έχεις από κάτω σου στον πίνακα πολλούς που διορίστηκαν και χάνεις 'έτσι τον διορισμό σου δεν θα κάνεις προσφυγή για ανάκληση διορισμού του επομένου σου; μην κοροϊδευόμαστε τωρα...
Τελικά αυτά που λες τα ανέφερε ο δικηγόρος ή όχι; Μήπως έχεις μπερδευτεί λίγο;
Καταρχήν μιλάω για τις τρέχουσες αιτησεις αναδρομικών διορισμών δεν μιλάω για όσους προσληφθηκαν όταν προσληφθηκαν με το 40%, 24μηνο 30μηνο. Αν προσφυγει κάποιος πάνω από εσένα ζητάει ακύρωση διορισμού σου..τι σημαίνει ακύρωση; απόλυση...αυτό δεν σημαίνει; δηλαδή θα πάρει κι εσένα θα πάρει κι αυτόν μόνιμους; ...όσο είναι εν ισχύει οι πίνακες του 2008 μπορεί να προσφυγεί εφόσον θίγεται ο διορισμός του.
.....................6)διότι καθώς μας είπε κανονικά το Υπουργείο έπρεπε να καλεί τους αμέσως επόμενους στον πίνακα επιτυχόντων ασεπ από τον τελευταίο διοριστέο του ασεπ του 08: ήτοι πήρε 100 φιλόλογους με ασεπ (60%) να αρχίσει να καλέι τον 101, 102 μέχρι να καλυφθεί ο αριθμός του 40%, 24μηνου, 30μηνου κλπ. ....
μίλησα σήμερα με τον δικηγόρο: ΔΕΝ τίθεται θεμα απολύσεων, ΔΕΝ ζητήθηκε ΠΟΤΕ σε κανένα δικόγραφο! Θα διοριστούν οι δικαιωθέντες του 08 και τέλος!
κρατάτε μικρό καλάθι για διορισμούς !!