0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ερμηνεία... Αν διοριστούν όλοι οι δικαιωθέντες, θα αποδειχτεί σωστή ερμηνεία. Αν όχι, τότε θα είναι λάθος. Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε τι λέει και ο Κολλύρης που έχει τέτοιες υποθέσεις.
Το διευκρινίζω για τελευταία φορά... Κανένας δεν αμφισβήτησε αν οι αποφάσεις είναι εκτελεστές. Είναι. Αυτό που είπα εγώ τουλάχιστον, είναι ότι από το αποτέλεσμα θα φανεί κατά πόσον οι αποφάσεις είναι δεσμευτικές ή όχι. Κάποιοι θεωρείτε ότι είναι απολύτως δεσμευτικές, με την έννοια ότι προστάζουν πέραν κάθε αμφιβολίας τον διορισμό των δικαιωθέντων. Δικαίωμα σας να το πιστεύετε. Εγώ πιστεύω ότι όλα κρίνονται στο τέλος εκ του αποτελέσματος.
Συγγνώμη, προσπαθείτε κάποιοι να ερμηνεύσετε διατάξεις και νόμους υποκαθιστώντας τους δικηγόρους;Κι όλη αυτή η προσπάθεα, γιατί;Αφήστε τα πράγματα να πάρουν τον δρόμο τους!
Τι λεει δηλαδη ακριβως;
Γίνεται να μας εξηγήσεις: πώς μια δικαστική απόφαση είναι εκτελεστέα και μη δεσμευτική;Αυτό που γράφεις και οξύμωρο είναι και δεν μπορεί να στέκει!
Δε ξέρω. Γι'αυτό λέω ότι θα έχει ενδιαφέρον να μάθουμε.Αν και έχω αρχίσει να πιστεύω ότι μιλάω στου κουφού την πόρτα, δεσμευτικές είναι όλες οι δικαστικές αποφάσεις. Προφανώς αναφέρομαι ως προς το τι δεσμεύουν το υπουργείο να κάνει. Αν π.χ. βγει απόφαση για το 36μηνο που να δεσμεύει το υπουργείο να τους αποζημιώσει οικονομικά, δεσμευτική θα είναι κι αυτή. Αυτός ήταν ο στόχος τους όμως;
και όμως .... 3 συνάδελφοι δικαιώθηκαν από τα δικαστήρια για αναδρομικό διορισμό, και δεν πήγαν στην ορκωμοσία τους οπότε και διεγράφησαν https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A8%CE%A6234653%CE%A0%CE%A3-99%CE%9F?inline=true
Λογικό είναι.Αν έκαναν 5-6 χρόνια να διοριστούν, θα είχαν βρει κάτι καλύτερο επαγγελματικά όλο αυτό το διάστημα!
Σε κάποιες περιπτώσεις οι συνάδελφοι είναι ήδη διορισμένοι σε καλύτερη περιοχή και επειδή ξέρουν ότι οι μεταθέσεις είναι πλέον αδύνατες (ειδικά για ΠΕ01 και ακόμα περισσότερο για ΠΕ05) μπορεί να προτίμησαν να μείνουν εκεί που ήδη υπηρετούν. Όταν κάνεις στην αρχή τις διαδικασίες για αναδρομικό διορισμό δεν ξέρεις ποια περιοχή διορισμού θα σου τύχει. Εξάλλου οι ΠΕ05 το 2017 διορίστηκαν σε θέσεις της Α-βάθμιας. Από εκεί έχουν καλύτερες πιθανότητες να πάρουν μετάθεση, παρά αν αποδεχτούν αναδρομικό διορισμό στην
Εκφέρω προσωπική άποψηΚατόπιν διαμαρτυρίας σας ότι ασκούμε διακριτική διαχείριση στην διαγραφή των μηνυμάτων και ότι δεν είμαστε αντικειμενικοί, επαναφέρω το μήνυμα σας που διαγράφηκε από το φόρουμ με δική μου πρωτοβουλία και ΧΩΡΙΣ την εφαρμογή ποινής μιας και απαντάτε τρόπο τινά σε άλλο μήνυμα....Συμβουλευόμενος αυτόhttp://lawandtech.eu/2014/08/25/blogs/ το οποίο μετακινήθηκε από άλλον διαχειριστή σε θέμα μη φανερό από το ευρύ κοινό του pde (κακώς κατά την άποψη μου και ζητώ να επανέρθει άμεσα μιας και το κακό με την ποιότητα ορισμένων μηνυμάτων στο φόρουμ έχει παραγινεί) θα ήθελα όπως λόγω των γεγονότων και των κατηγοριών που μας ασκήθηκαν συλλήβδην το 2013 να μας παραθέσετε τα ονόματα και τις κατηγορίες που έχουν ασκηθεί από τα Δικαστήρια εις βάρος τους μιας και μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου είναι αθώοι, αλλιώς να προβείτε σε Δημόσια Συγγνώμη για την προσβολή μερίδας συναδέλφων.Σε κάθε περίπτωση αν δεν το κάνετε σε εύλογο χρονικό διάστημα θα προβώ στην διαγραφή μου από Διαχειριστής του pde ώστε να ασκήσω μαζί με άλλους συναδέλφους οποιοδήποτε ένδικο μέσο περί ηθικής δικαίωσης μας. Αναμένω σύντομα λοιπόν ή ονόματα καταδικαστέντων ή Δημοσία Συγγνώμη εκ μέρους σας