0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
"Συγχαρητηρια"...στους επιτυχοντες του 2008...και ελπιζω να δουν ΦΕΚ...Οι του 2004&2006 μαλλον αναγκαστικα θα συνεχισουνε δικαστικα ...Μιλαω εχοντας στα χερια μου την δικαστικη αποφαση για την ομαδα μου...
Αναπέμπει την υπόθεση στη Διοίκηση προκειμένου να εξετάσει το αίτημα των αιτούντων
Η αποφαση ειναι τελεσιδικη; ευχομαι καλο διορισμο εαν ναι.
H αποφαση λεει αυτοΑρα η μπαλα ειναι στο υπουργειο για να αποφασισει τα περαιτερω...Μην ξεχναμε οτι τα διαδικα μερη μπορουν να σκησουν εφεση στην αποφαση του δικαστηριου...Δηλαδη τοσο το Υπουργειο οσο και οι επιτυχοντες που δεν δικαιωθηκαν....
Άντε με το καλό να βγει η απόφαση διορισμού τους από το υπουργείο. Πόσα άτομα διορίζονται με αυτή την απόφαση;
ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟ...
Έτσι λες;; έκανα προσφυγή με τον χατζηφώτη απο το 2015 κιόλας..θα είμαι σίγουρα δικαιωμένος λογώ της θέσης που είχα..τώρα μπορεί κάποιος ή όχι;;
Σύμφωνα με τις -ως τώρα- νομικές ερμηνείες η απόφαση είναι δεσμευτική πια για το Υπουργείο. Δεν μπορεί δηλαδή πια να μην διορίσει τους δικαιωθέντες. Ακόμα και αν κάνει έφεση, πρέπει να τους έχει εν τω μεταξύ διορίσει.
Εάν δεν δω ΦΕΚ διορισμού, δεν πιστεύω τίποτα ακομα...μας εχουν βγάλει την ψυχή τόσα χρονια....και αν πουν, επανεξέτασα την αίτηση, αλλα δεν εχω λεφτά να τους διορίσω, τότε τι κάνουμε;