0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τη γνωριζω την αποφαση για τους ενστολους, τους δοθηκε (στο υπουργειο) η τελευταια προθεσμια και μεχρι τελος του ετους θα αναγκαστουν να τα επιστρεψουν τα χρηματα στους ενστολους, ηδη κανουν το σχεδιασμο για την επιστροφη των χρηματων. Αλλο το οτι πιθανον να τους τα παρουν με αλλου ειδους μετρα στο μελλον. Και εγω για απλους επιτυχοντες μιλαω. Εχουν δικαιωθει επιτυχοντες απο διαφορους διαγωνισμους (απο το 2005 και μετα). Και με τους φεκιτες που ανεφερες, μολις τους ειπε το ΣτΕ μεχρι τελος του 2016 πρεπει να τους εχεις διορισει, τοτε το Δεκεμβρη του 2016 τους διορισαν. Δεν ειπαν δεν εχω λεφτα και τετοια. Γιατι εκει οντως θα τους πληρωναν ενω θα καθοταν. Προφανως οπως καταλαβαινεις, αποψη μου ειναι πως το υπουργειο οταν προκειται για ομαδες εκπαιδευτικων που σηκωσαν μπαιρακι και το πηγαν στα δικαστηρια θα κανει οτιδηποτε μπορει ωστε να το παει μεχρι τελους. Και τοτε θα πεσει ηρωικα (σε περιπτωση οριστικης δικαιωσης βεβαια).
Μιλαμε για την 527 ? Απο οσο γνωριζω οσες αποφασεις βγηκαν το 2018 δεν δικαιωνει κανενα του 2006 οπου ανηκω και εγω...Στην περιπτωση μας ειχαμε διαφωνια δικαστου...και για αυτο προσφευγουμε στο ΣτΕ...Οποιος συναδελφος εχει δικαιωθει βασει της 527 και ειναι του ΑΣΕΠ 2006 η 2004 ας μας το πει εδω...
Μιλαμε για την 527 ? Απο οσο γνωριζω οσες αποφασεις βγηκαν το 2018 δεν δικαιωνει κανενα του 2006 οπου ανηκω και εγω...
Η πρόσφατη απόφαση του ΣΤε δικαιώνει-μέχρι στιγμής- όσους επιτυχόντες έχουν προσφύγει με τον ΑΣΕΠ του 2008 (που έγινε αρχές του 2009) και όχι με προηγούμενους ΑΣΕΠ (2006-07 ή παλιότερους), καθώς το σκεπτικό ήταν ότι εφόσον έγινε ΑΣΕΠ το 08 οι πίνακες των προηγούμενων ΑΣΕΠ έπαψαν να ισχύουν.
Επειδή δεν έχω καταλάβει, ήμουν στους επιτυχόντες του ΑΣΕΠ που διεξήχθη τον Ιανουάριο 2007, Αγγλικής Φιλολογίας. Δικαιούμαι προσφυγή κι αν ναι πώς γίνεται η διαδικασία και τι πιθανότητες δικαίωσης υπάρχουν;