0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα ρωτήσουμε τον δικηγόρο μας και θα σου πούμε.Ως τότε επιφυλασσόμεθα παντός νομίμου δικαιώματος μας.
Έχω σε αρχεία τις 7 δικαστικές αποφάσεις του Δεκεμβρίου 2017 του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών που δικαιώνουν τους επιτυχόντες του ΑΣΕΠ 2008. Σε αυτές υπάρχουν τα πλήρη στοιχεία όσων προσέφυγαν καθώς τις διαθέτω αυτούσιες. Οι αποφάσεις των δικαστηρίων είναι ΔΗΜΟΣΙΕΣ και εκτελούνται στο όνομα του Ελληνικού Λαού. Επειδή τα δικηγορικά γραφεία δεν τις δίνουν και επειδή θεωρώ ότι ο οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να γνωρίζει τις αποφάσεις αλλά και ποιοι προσέφυγαν για λόγους διαφάνειας και αξιοκρατίας τι θα λέγατε να τις ανεβάσω στο forum αυτούσιες; Αναμένω τις τοποθετήσεις σας δημόσια. Σε pm του τύπου, πχ στείλτες μου δεν πρόκειται να απαντήσω.Ότι είναι να γίνει θα γίνει δημόσια ενώπιον όλων.
Θελουν να δημιουργουν εντυπωσεις!Ομως ευθυνη φερουν κ οσοι δημοσιογραφοι κ αλλα μεσα γραφουν αυτες τις ανακριβειες εφοσον ουτε διοριστεοι ειναι(απλα εγραψαν πανω απο την βαση κ ειναι απλοι επιτυχοντες αλλα οχι διοριστεοι συμφωνα με τον νομο) ουτε ονομαστικη δικαστικη δικαιωση εχουν παρα στην ουσια μια γνωμοδοτικη δικαιωση που τιποτα δεν υποχρεωνει το υπουργειο να την αποδεχτει!Εσκεμενα δημιουργουν ντορο κ εχουν προσεγγισει αμορφωτους δημοσιογραφισκους να επηρεασουν την κυβερνηση ωστε να κερδισουν ανηθικα εναν διορισμο.
Αγαπητέ kkavouras, οι δικαστικές αποφάσεις που αναφέρεσαι πως περιήλθαν στην κατοχή σου? Διότι γνωρίζω πολύ καλά την γραμματέα του Εφετείου και απλά δεν υπάρχει περίπτωση να στις έδωσε. Την δικαστική απόφαση μπορεί να την πάρει ο κάθε διάδικος είτε μέσω του δικηγόρου του είτε ο ίδιος με σχετική αίτηση στην γραμματεία. Το δεύτερο δεν συνηθίζεται. Σε κάθε περίπτωση, μόνο την δική του δικαιείται να λάβει. Εσύ με ποιο τρόπο υποστηρίζεις ότι έχεις και τις 7? (Δεν ξέρω καν πόσες είναι , εσύ λες)..Επιπλέον αν τις δημοσιοποιήσεις προβαίνεις σε παραβίαση προσωπικών δεδομένων.Και επειδή η πλάκα καλή είναι αλλά όχι για αυτά τα θέματα, την Δευτέρα θα ενημερώσω σχετικά την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος --διότι το ύφος και ο σκοπός της εν λόγω κοινοποίησης πρέπει να ελεχγθεί--( Λέω λίγα , καταλαβαίνεις πολλά) και θα γίνει σχετική αναφορά στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Εφόσον οι ανωτέρω αρχές θεωρήσουν ότι υπάρχει λόγος ενεργού ενασχόλησης , παρακαλώ τους διαχειρστές σε συνεργασία με τις υπηρεσίες αυτές.Τελός, θα ενημερωθεί η γραμματεία του Εφετείου και φαντάζομαι θα πράξει τα νόμιμα. Επιπλέον , θα μιλήσω με το δικηγόρο μου για τις περαιτέρω νομικές ενέργειες. Καλό Σαββατοκύριακο !!
Ζηταω συγνωμη για την αναστατωση.Δεν θα δημοσιοποιηθει τιποτα, δεν εχω στη κατοχη μου τιποτα.Αλλα και να ειχα σε καμια ενεργεια δεν θα προεβαινα αντιθετη στο νομο και τα χρηστα ηθη.
Πολύ το πουσάρετε το πράγμα παιδιά και εμείς όπως έγραψα επιφυλασσόμεθα παντός νομίμου δικαιώματος μας. Ήδη πιο πάνω υπάρχει ξεκάθαρη δημοσίευση ονομάτων. Παρακαλούνται οι κύριοι διαχειριστές να επιληφθούν.
Εκδόθηκε σειρά θετικών αποφάσεων από το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών (3264/2017, 3265/2017, 3270/2017, 3271/2017, 3273/2017) στις οποίες παραστάθηκε το γραφείο μας, υποστηρίζοντας εκατοντάδες εκπαιδευτικούς επιτυχόντες του ΑΣΕΠ, οι οποίοι στερήθηκαν το διορισμό τους κατά τα σχολικά έτη 2009 και επόμενα, εξαιτίας των αντισυνταγματικών προσλήψεων (ποσόστωση 60-40%, 30μηνο, 24μηνο του ν. 3848/2010 και ν. 3255/2004).
Αυτό είναι ένα πρόβλημα των φόρουμς. Κάποιος κρύβεται πίσω από την ανωνυμία ενός προσωνυμία και καταφεύγει σε ποινικά κολάσιμες ενέργειες. Για να προστατεύσουμε τους διαχειριστές πρέπει να καταφεύγουμε σε άμεση αναφορά. Η διαγραφή του asep2008 δεν έχει νόημα αφού την επόμενη θα βγει με άλλο προσωνύμιο π.χ. ΑΣΕΠ2006 (στην πορεία αναμένεται δικαίωση μέσω ΣτΕ).