0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οπως ειχα πει και σε αλλο συναδελφο...η γνωμη του δικηγορου μου ειναι χονδρικα 1 ετος απο την εκδοση της αποφασης....
τι εννοεις με το πιθανοτητα εκδικασης, να μην οριστει δικασιμος καν;
Αγαπητο Πεπονακι εχω πει παραπανω την εκτιμηση μου για το διαστημα προσφυγης... δεν ειναι δικη μου αποψη αλλα του δικηγορου μου...Με βαση την ως τωρα πρακτικη των δικαστηριων θεωρει ο δικηγορος οτι το ευλογο χρονικο διαστημα ειναι 1-2 χρονια..Ποτε κατεθεσες προσφυγη εσυ ?
Ναι, τα διαβασα, ρωτησα το εξης, υπαρχει περιπτωση να μην μας ορισουν καν δικασιμο; περσι την κατεθεσα.
Oχι, δεν εχει οριστει. Σου εστειλα π.μ.
Το διαβασα...Απλα μου φαινεται παραξενο που δεν εχει οριστει δικασιμος ακομη...Οι συναδελφοι τι λενε ειναι λογικο αυτο?
οι αριθμοι των αναδρομικώς δικαιωθέντων η 3257 δικαιωνει 4 ατομα , η 3269 37 ατομα , η 3264 144 ατομα η 3265 34 ατομα , η 3270 40 ατομα, η 3271 27 ατομα και ηυ 3273 54 ατομα
Αυτές οι αποφάσεις που αναφέρεις εκδόθηκαν τους τελευταίους μήνες του 2017. Είναι και 2 που εκδόθηκαν αρχές του 2018. Ξέρεις πόσα άτομα αφορούν asep2018;
Δεν ξέρω το νούμερο της πρώτης που εκδόθηκε τον Ιανουάριο, αλλά η δεύτερη που εκδόθηκε τον Φεβρουάριο είναι η 154.