0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τι να περιμένεις.. Το χειρότερο είναι ότι έκανα ψεύτικες υποσχέσεις και τάχα έλεγαν σε τρεις εβδομάδες.. Ας διορίσουν τους έχοντες προϋπηρεσία και μονο..
Με οποιοδηποτε συστημα.μονο η προυπηρεσια δεν μπορει να φτασει σε διορισμο. Ταβανι θα.μπει και ο καθε μηνας θα πιανει λιγο ετσι ωστε να υπαρξει διακριση των ηδη εχοντων προυπηρεσια.Προσωπικα θεωρω οτι δεν προκειται να υπαρξει νεο συστημα διορισμων και ολα ειναι απλα υποσχεσεις. Μην ξεχναμε επισης οτι ερχονται εκλογες και οτι και να θεσπιστει πιθανοτατα θα ξαναλλαξει αν αλλαξει κυβερνηση.
Σα δε ντρέπονται!!!500 άτομα είμαστε!!! Έλεος αλήτες! Τους εμπιστεύθηκαμε κα τους τιμήσαμε με τους ψήφους μας κιόλας!!!Δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα μεγαλύτεροι απατεώνες από τους "αριστερούς" συριζαίους!!!Αλλά τι περιμένεις;;;Εδώ πριν ένα μήνα έταζαν στους πυρόπληκτους αποζημιώσεις και μονιμοποιήσεις, και τώρα τα παίρνουν πίσω...οι ίδιοι τους κάψανε.Ελεος είμαστε ξέφραγο αμπέλι!!! Δεν υπάρχουν νόμοι δεν υπάρχει εφαρμογή των νόμων.Δεν υπάρχει κράτος...τίποτα! Κάποτε όταν με ρωτούσαν από που είμαι έλεγα με καμάρι Έλληνίδα!!! Και τώρα μέσα μου νιώθω περηφάνια...αλλά όχι για αυτούς...αλλά για αυτούς που πάλεψαν και θεμελίωσαν τις ουσιαστικές έννοιες που διακρίνουν τους ανθρώπους από τα ζώα!!!Για τους σημερινούς κυβερνώντες ντρέπομαι , και πλέον το ότι είμαι Ελληνίδα δε βγαίνει με την ίδια λαχτάρα από μέσα μου....γιατί αυτοί που μας κυβερνάνε έχουν κάνει την ίδια μας τη χώρα να μας τρώει , να μας διαιρεί να μας διχάζει. Λες και δεν είμαστε παιδιά της.Διαλύουν την κοινωνία γιατί διαλύουν το δάσκαλο, τον εξαθλιώνουν και μαζί του όλη τη νέα γενια που ταΐζουν μανιωδώς αποκλειστικά με ίνσταγκραμ και φεισμπουκ...Τι να περιμένουμε πια;;;;;
Ο υπουργός κωλοτούμπας, του πρωθυπουργού κωλοτούμπα... Από ψέμα στο ψέμα το πάνε και περιμένουν ναπαραμείνουν στην κυβέρνηση... Σίγουρα!
Προσωπικά αναγνωρίζω το δίκαιο ( σε ηθικό επίπεδο) όσων προσέφυγαν και δικαιώθηκαν, όμως είναι απόφαση της πλειοψηφίας της ελληνικής κοινωνίας ότι ο τομέας αυτός ( εκπαίδευση) είναι "τελευταίας σημαντικότητας", και γι αυτό δεν πρόκειται να ξαναγίνει κανένας διορισμός σε αυτόν, προκειμένου να απομείνουν πόροι για άλλους τομείς του δημοσίου που θεωρούνται σημαντικότεροι συγκριτικά.Δυστυχώς, δεν είναι θέμα "κάποιας κακιάς κυβέρνησης", αλλά ζήτημα που αφορά το σε ποια σειρά σημαντικότητας κατατάσσουμε τους διάφορους τομείς ως κοινωνία...Για να καταλάβετε ακόμα καλύτερα τι εννοώ, σας καλώ όλους και όλες να λάβετε υπόψιν σας το ότι η διαχρονική εικόνα μας ( ως χώρα και κοινωνία) σε ότι αφορά αυτό το ζήτημα, είναι σταθερή και αμετάβλητη