0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λοιπόν είχαμε εξελίξεις στο θέμα και θέλω την βοήθειά σας.Μετά απο μαραθώνιο πήγαινε-έλα στον ΟΑΕΔ τσακωμους με υπαλλήλους-προϊσταμένους κλπ, ΔΕΧΘΗΚΑΝ ως έγγραφο απόλυσης μια βεβαίωση που πήρα απο το ΙΕΚ ότι ήμουν εκπαιδευτής απο τότε μέχρι τότε κλπ.Και πάλι όμως ο φάκελός μου για επιδότηση ανεργίας είναι ελλειπής, γιατί μου ζήτησαν βεβαίωση εργοδότη (απο το ΙΝΕΔΙ
Αν κατάλαβα καλά με τη βεβαίωση εργοδότη εννοούν τις ημέρες εργασίας που δούλεψες ανά μήνα, κοινώς ΑΠΔ.Επειδή με τον ορθόδοξο τρόπο και δε θα βγάλεις άκρη, θα πρότεινα να απευθυνθείς στο ΙΚΑ και στην επιθεώρηση εργασίας. Εσύ δούλεψες και το ΙΝΕΔΙ
Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας!Δυστυχως με το ΙΚΑ η συννενοηση ειναι ακομη χειροτερη, και αμα μπλεξεις με υπηρεσιες εκει ειναι που δεν θα γινει η δουλεια σου στα σιγουρα.Πολυ σωστα τα λες και το εχω πει απειρες φορες στο λογιστηριο του ινεδιβιμ και η απαντηση που παιρνω παντα ειναι η ιδια "Δεν μπορουμε να εκδωσουμε τετοια βεβαιωση πριν πραγματοποιηθουν οι πληρωμες ειναι θεμα συστηματος" αντε βρες ακρη.Πηγα στο ΙΚΑ και τα ενσημα του εαρινου εξαμηνου δεν φαινονται πουθενα (οπως παντα δηλαδη) ουτε καν ως μη οριστικοποιημενα. Θα φανουν λογικα καποιους μηνες μετα, μετα τις πληρωμες οπως εγινε και περυσι.Τη συμβαση την εχω καταθεσει στον οαεδ και ξερω σιγουρα οτι συγκεντρωνω τα ενσημα που απαιτουνται για τους τελευταιους 18 μηνες για να παρω το επιδομα, το αποδεικνυουν και οι βέβαιωσεις ενσημων απο το ικα.