0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ειλικρινα εχω χασει πασα ιδεα με αυτα που διαβαζω.Πως να μας παρουν μετα στα σοβαρα οταν εδω μεσα κυριαρχει το διαιρει και βασιλευε.Ο ενας κοιταει να βγαλει το ματι του αλλουνου.Ο θανατος σου η ζωη μου.Ακου να διαμορφωθουν και οι πινακες των αναπληρωτων μονο μετα απο ΑΣΕΠ. Το προβλημα εδω ειναι οτι δεν εχετε καταλαβει οτι σε καποιες ειδικοτητες που υπαρχουν επιτυχοντες ασεπ και δεν εχουν κληθει ουτε για αναπληρωση,δεν φταει οτι οι πιστωσεις πηγαν αλλου( ειδικα οι φιλολογοι δεν πρεπει να εχου παραπονο ως προς τον αριθμο των προσληψεων) φταει το οτι στα ρετιρε του πινακα ειναι οι πολυτεκνοι.Δεν λεω προσωπικα για την συγκεκριμενη ομαδα,αλλα μιλαω το οτι στρεβλο το συστημα ο πινακας να εχει πρωτα τους πολυτεκνους χωρις προυπηρεσιες και χωρις ασεπ μονο επειδη εχουν 4 παιδια.Δηλ οι αλλοι που εχουν 3 , 2, 1 τι ειναι?σκυλια?
Κάτι νεότερο κανείς από Χατζηφώτη;
Ετσι ειναι αυτα! Το λαχειο που λες και ακριβο ειναι και θα αργησει να κληρωσει. Αλλα πιστεψε με αξιζουν αυτα τα χρηματα ανεξαρτητως αποτελεσματος. Θα ξοδεψεις για ολη την υποθεση πολυ λιγοτερα απο οσα οδοιπορικα εχεις δωσει σε μια χρονια που ησουν μακρια απο το σπιτι σου, οπως επισης θα δωσεις πολυ πιο λιγα λεφτα απο οσο εχει κοστισει ενα πακετο σεμιναριων/μεταπτυχιακο σε οτιδηποτε (για ΣΔΕ, ειδικη, ανοιχτο κυπρου ή οτι αλλο θες). Και ουτε σε 5 μηνες θα βγει το αποτελεσμα... Θα αργησει αλλα υπαρχει πιθανοτητα να δικαιωθουμε. Μπορει καποιοι μεχρι τοτε να εχουν διοριστει, παλι δεν εχει σημασια.
Καλησπέρα .Θα ήθελα να κάνω και γω προσφυγή έστω και καθυστερημένα. Αναρωτιέμαι αν υπάρχουν ακόμη κάποιοι συνάδελφοι φυσικοι που δεν έχουν κάνει μήπως και κινηθούμε ομαδικά για να μειώσουμε το κόστος της προσφυγής. Ευχαριστώ πολύ.
Ξέρει κανένας συνάδελφος πόσοι φυσικοί έχουν διοριστεί με το 40% το 2004?και πόσοι με το 60%? Νομίζω υπήρχε ενιαίος πίνακας.
Σε ευχαριστώ συνάδελφε για την απάντηση. Υπάρχει προβληματισμός για το πότε πρέπει να γίνει η προσφυγή. Είναι λογικό να περιμένει κάποιος μέχρι τον Μάρτιο. Ομως από την άλλη αν κερδιθεί η προσφυγή οι δικηγόροι θα ζητούν τα δεκαπλάσια. Αυτό με ανησυχεί.
Από οτι έχω καταλάβει έχουν προσφύγει το πολύ 30 φυσικοί. Οι υπόλοιποι τι κάνουν?
Καλησπέρα σας. Ετυχε να μπω στο pde και είναι από τις λίγες φορές που πετυχαίνω θέμα φυσικών και γ' αυτό αποφάσισα να κάνω εγγραφή και να δραστηριοποιηθώ λιγάκι μαζί με συναδέλφους. Είμαστε από τους κλάδους που έχουν ιδιαίτερα αδικηθεί την τρέχουσα σχολική χρονιά και συμφωνώ απόλυτα με τις ομαδικές οργανωμένες προσφυγές του κλάδου μας. Αν έχει όμως την καλοσύνη κάποιος μπορεί να με ενημερώσει για τη διαδικασία γιατί είμαι εντελώς άσχετη...Είμαι επιτυχούσα ασεπ 2005 και 2008 και έχω και τουλάχιστον 2 έτη πραγματική προυπηρεσία. (Την φετινή χρονιά όπως και πάρα πολλοί άλλοι) ακόμα περιμένω μήπως και με πάρουν ενισχυτική(για αναπληρώτρια το έχω μάλλον ξεγράψει)....Ευχαριστώ.