0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Από την αρχή η υπόθεση των 36μηνιτών "πατούσε" πάνω σε ευρωπαϊκή νομοθεσία και όχι σε εθνική.
Δηλαδη η εθνικη νομοθεσια δεν θα επρεπε να ειναι εναρμονισμενη με την ευρωπαικη ? Δηλαδη μπορει να ισχυουν αλλα σε εθνικο και αλλα σε ευρωπαικο επιπεδο? Και τα εγχωρια ενδικα μεσα δεν οφειλουν να γνωριζουν το ευρωπαικο δικιο? Μου φαινεται καποιος δεν λεει παλι την ολη "αληθεια"....
Προφανώς ο καθένας παλεύει με αυτά που έχει.Ο διαθέτων πολλή προϋπηρεσία,χωρίς να έχει προσφύγει σε Σ.τ.Ε. λόγω υψηλόβαθμης επιτυχίας σε πρότερους,<<κλαπέντες>> γραπτούς θα ποντάρουν στο 36μηνο.
Μερικοί ποντάρουμε σε όλα πια και ότι κάτσει. Είμαστε η χαρά των δικηγόρων. Και το ωραίο είναι ότι στην κυριολεξία τα δίνουμε από το υστέρημά μας. Αθάνατο ελληνικό κράτος << δικαίου>>. Κατά τα άλλα οι πολιτικοί μας λένε ότι ανήκουμε στην Ευρώπη. Και επειδή έχουμε και εκλογές νομίζω ότι μόνο όταν θα υπάρξει κεντρική διοίκηση από τις
Γνωρίζει κάποιος ,αν μπορεί να γίνει τώρα προσφυγή με βάση το 36/μηνο?
δλδ για αν διοριστείς εσυ με 36μηνο, ας πάει και η διοίκηση της χώρας στις
Εγώ μιλάω και γράφω ελληνικά! Αν το ίδιο κάνεις κι εσύ προφανώς υπάρχει πρόβλημα αντίληψης όταν καταλαβαίνεις μόνο αυτό! Η κεντρική διοίκηση αναφέρεται στα όσα έχουν γίνει όλα αυτά τα χρόνια από το επίσημο ελληνικό κράτος τα οποία αντιβαίνουν στο ίδιο του το Σύνταγμα καθώς και στα εργασιακά δικαιώματα που υπάρχουν σε ανεπτυγμένα κράτη. Ελπίζω τώρα να κατάλαβες γιατί δεν μπορώ να ασχοληθώ περαιτέρω.