0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πρεπει εσυ να εισαι σε δυσκολη ειδικοτητα γι αυτο κ σφιγγεσαι...γι αυτο κ βαλλεις κατα συναδελφων κ σαν πρωτογονος θες να τους φας τη θεση
Το δικαιο ειναι οτι εμεις που οργωσανε την επικρατεια με τεραστιο κοστος πανω απο δεκαετια να συνεχισουμε να εργαζομαστε εστω ως αναπληρωτες.Αφου η χωρα εχει δεσμευτει ως το 2060 για μεγαλα πλεονασματα θα βαλουμε πλατη για την πατριδα ακομα και αν χρειαστει να συνταξιοδοτηθουμε ως αναπληρωτες
Εννοειται...αλλα τι να περιμενω απο εσενα πρωτοβαθμια δεν εισαι;εχω παραδειγματα συναδελφων που παραιτηθηκαν απο τη συμπεριφορα δ/ντων της πρωτοβαθμιας...ο περσινος μου ελεγε οτι δε θα πληρωθω τελευταιες μερες αν δεν πηγαινω 8 με 2...οποτε να κοιτας τα χαλια σου....
Εννοειται...αλλα τι να περιμενω απο εσενα πρωτοβαθμια δεν εισαι;εχω παραδειγματα συναδελφων που παραιτηθηκαν απο τη συμπεριφορα δ/ντων της πρωτοβαθμιας...ο περσινος μου ελεγε οτι δε θα πληρωθω τελευταιες μερες αν δεν πηγαινω 8 με 2...οποτε να κοιτας τα χαλια σου....[/quoteΠαρακαλώ....τι ειδους αναφορές είναι αυτές; 8-2 είναι το ωράριο...Νόμος πλαίσιο από το 1985. Αν δε σου αρέσει κανε αίτημα αλλαγής.Ευτυχώς που βάζεις πλάτη.....για το κοινό συμφέρον να υποθέσω.
Όχι, δεν είναι έτσι. Πιο γνωστή περίπτωση περί μη εναρμόνισης είναι η Συνθήκη του Παλέρμο περί οργανωμένου εγκλήματος την οποία η Ελλάδα δεν υπογράφει.Το βασικό επιχείρημα των 36μηνιτών πατάει σε Ευρωπαϊκή οδηγία την οποία η Ελλάδα δεν εφαρμόζει.Δεν είναι τυχαίο ότι σε πολλές περιπτώσεις η Ε.Ε. προτείνει εργαζόμενους εκπαιδευτικούς με μόνιμες θέσεις (είτε με διορισμούς είτε με πολυετής συμβάσεις) και το ελληνικό κράτος καταρτίζει πίνακες αναπληρωτών σε ετήσια βάση.