0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν μαζευτουμε π.χ 50 ατομα ποσο κοστιζει περιπου μια εκ νεου προσφυγη?
Δεν νομίζω να αλλάξει εκτός κι αν γίνει εκ νέου προσφυγή.Έγραψα την λογική πιυ επικαλέστηκε το υπουργείο γιατί έγινε Οκτώβρη η προσφυγή οπότε επικαλέστηκε γελοίους λόγους όπως:<<έχουμε στείλει τους...τραπεζικούς λογαριασμούς των ήδη τοποθετημένων αναπληρωτών>> και ανάλογου ύφους επιχειρήματα κι ενώ το Σύνταγμα προβλέπει την άμεση αντικατάσταση των παράτυπα τοποθετημένων αναπληρωτών.Δεν ξέρω το ακριβές σκεπτικό των δικαστών.Έγραψα όσα ξέρω.
Δεν ξέρω πραγματικά.Πιθανολογώ πως <<βόλεψε>>πολύ το υπουργείο η εκδίκασή της τον Οκτώβρη για να επικαλεστεί επιχειρήματα αστεία.Οπότε άγνωστο.Τα βάζουνε με ένα κράτος παρωδία.Ρομαντικοί είμαστε μου φαίνεται.
https://enimerosi-anapliroton.blogspot.com/2019/08/blog-post_80.html?fbclid=IwAR2eTWc9L42cJNwkA1BsODwqPQxatsKOvseqAPPqIIOux_Y8caHVGW0njQgKοιτάξτε τι ζητάει η κομισιόν
Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο και το Κοινοτικό Δίκαιο για τους αναπληρωτές Ανακοίνωση του ΠΑΣΑΔ με κείμενο του νομικού συμβούλου του Συλλόγου που αφορά στην απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου και τις πράξεις συμμόρφωσης χωρών με το κοινοτικό δίκαιοΣυνάδελφοι, δίνουμε στη δημοσιότητα κείμενο του κ. Αλέξανδρου Σπυριδωνίδη, νομικού συμβούλου του ΠΑΣΑΔ, που αφορά την απόφαση του Ευρωπαϊκού δικαστηρίου και τις πράξεις συμμόρφωσης χωρών με το κοινοτικό δίκαιο που είναι απόρροια αυτής της απόφασης, καθώς και το σχετικό infographic που δημιουργήσαμε.Το κείμενο έχει ήδη επιδοθεί σε κόμματα και σε πολιτικούς σχηματισμούς και θα επιδοθεί στο σύνολο των κομμάτων της ελληνικής